Se pune orezul intr-o cana, pentru a vedea cata apa trebuie pusa (se pune de patru ori mai mult acelasi volum de apa). Curatam ceapa, o tocam marunt si o calim in uleiul incins, adaugam sucul de rosii. Se amesteca 5 minute, se adauga orezul, se amesteca cu o lingura de lemn ca sa nu zgariem oala. Dupa cateva minute, adaugam apa, sare, piper si vegeta. Lasam sa fiarba la foc mic pana se umfla orezul.
Ca sa fie mai gustos, puteti sa-l dati cateva minute la cuptor, in acest timp rumenim carnatii in tigaie. Se pun in rizoto inainte de a-i servi, se poate asezona cu cascaval ras, se pune peste fiecare portie si este si mai gustos, se presara atunci cand este fierbinte ca sa se topeasca putin cascavalul si sa intre aroma.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii