autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu carne

RIZOTO CU CARNATI

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
200g. de orez, suc de rosii, o ceapa, 100 ml. ulei, 100 g. cascaval, sare, piper, vegeta, 1 Kg. carnati

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune orezul intr-o cana, pentru a vedea cata apa trebuie pusa (se pune de patru ori mai mult acelasi volum de apa). Curatam ceapa, o tocam marunt si o calim in uleiul incins, adaugam sucul de rosii. Se amesteca 5 minute, se adauga orezul, se amesteca cu o lingura de lemn ca sa nu zgariem oala. Dupa cateva minute, adaugam apa, sare, piper si vegeta. Lasam sa fiarba la foc mic pana se umfla orezul.
Ca sa fie mai gustos, puteti sa-l dati cateva minute la cuptor, in acest timp rumenim carnatii in tigaie. Se pun in rizoto inainte de a-i servi, se poate asezona cu cascaval ras, se pune peste fiecare portie si este si mai gustos, se presara atunci cand este fierbinte ca sa se topeasca putin cascavalul si sa intre aroma.
Daca ti-a placut reteta noastra "RIZOTO CU CARNATI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita

Sarmalute in foi de vita

1. Se rastoarna carnea tocata intr-un vas si se adauga ceapa uscata si verde tocate marunt, orezul,

13 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
“M’nazaleh batatas”- Gulaş  arabesc

“M’nazaleh batatas”- Gulaş arabesc

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita de fiert subpresiune si se caleste ceapa 2-3 minute apoi

8 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • motosca mariana

    motosca mariana (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

    Sunt explicate ok, dar vreau si eu o poza ...stiu ai sa zici ca am un fix...scuze!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200g. de orez
  • suc de rosii
  • o ceapa
  • 100 ml. ulei
  • 100 g. cascaval
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 Kg. carnati

Raporteaza reteta

motosca mariana

motosca mariana (Chef de cuisine)

Sunt explicate ok, dar vreau si eu o poza ...stiu ai sa zici ca am un fix...scuze!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mazare cu carne de porc