autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rizoto cu resturi de carne

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 g orez, 100 g unt, 3-4 linguri cascaval ras, citeva ciuperci si resturi de carne (friptura, rasol), sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa cu sare. Se adauga ciupercile taiate feliute si inabusite in unt si resturile de carne taiate cuburi mari. Nu se amesteca. Se fierbe incet si acoperit.
Se serveste cu cascaval ras
Daca ti-a placut reteta noastra "Rizoto cu resturi de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi la cuptor cu sunca si sos

Cartofi la cuptor cu sunca si sos

Curatati cartofii, spalati-i si taiati-i in felii de 3-4 mm grosime, dar nu complet, lasati la un

12 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Teriyaki cu vita si brocoli(mancare japoneza)

Se taie carnea de vita in fasii subtiri (inlaturand grasimea).Se pune carnea intr-un castron cu 5

10 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 100 g unt
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • citeva ciuperci si resturi de carne (friptura
  • rasol)
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR