autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ROŞII CU ŞUNCĂ

Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DANIEL MICU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
ceapă 150g, şuncă 80g, ulei 1 pahar, roşii 800g, sare, piper, cimbru, pătrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie fin iar şunca cuburi mici şi ,apoi , se prăjesc puţin în ulei. Roşiile se curăţă de pieliţă , se toacă şi se toarnă peste ceapă şi şuncă. După ce se presară cimbru şi pătrunjel, se lasă să fiarbă, la foc mic, pînă ce sosul se îngroaşă.
Se sărează şi se piperează.
Daca ti-a placut reteta noastra "ROŞII CU ŞUNCĂ" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Briose din paste cu sunca si rosii

Briose din paste cu sunca si rosii

Pregatim ingredientele astfel incat sa le avem la indemana si sa terminam repede briosele. Punem

1 vot    2 comentarii
30 min
Paste si pizza
Iepure la cuptor

Iepure la cuptor

1. Se aseaza iepurele curatat intr-o oala. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si foile de dafin.

15 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • ceapă 150g
  • şuncă 80g
  • ulei 1 pahar
  • roşii 800g
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • pătrunjel.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Muschi de vita "sous vide"