Ceapa se taie fin iar şunca cuburi mici şi ,apoi , se prăjesc puţin în ulei. Roşiile se curăţă de pieliţă , se toacă şi se toarnă peste ceapă şi şuncă. După ce se presară cimbru şi pătrunjel, se lasă să fiarbă, la foc mic, pînă ce sosul se îngroaşă.
Se sărează şi se piperează.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii