se freaca spuma untul cu zaharul,apoi se adauga ouale pe rand,mirodeniile,faina si la urma nucile;se formeaza mici gramajoare cu lingurita,la distanta de 3 cm intre ele pe hartia pergament,apoi se coc 15-20 minute la 170 grade;ele se latesc la copt,asa ca nu va speriati;le puteti decora cu ciocolata topita,eu le-am lasat fara decoratiuni;au un gust minunat;se inmoaie dupa 2 zile,ca orice fursec care contine unt.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii