autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rondele de ceapa pane

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2013

Ingrediente
2 oua, o ceapa uscata alba, o ceapa uscata rosie, cca 100 ml lapte, sare, piper negru macinat, cimbru macinat, boia de ardei dulce, ulei de masline extravirgin, faina, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale cu sare,piper,cimbru,boia dulce de ardei dupa gust.
Cepele se curata de coaja, se spala ,se taie bucati (rondele) intregi mai groase. Se trec prin lapte, se lasa la zvantat , dupa care fiecare bucata intreaga se desface in rondele individuale. Se trec prin amestecul de faina si pesmet, ou batut , din nou prin amestecul de faina si pesmet si se prajesc pe ambele parti in putin ulei de masline. Dupa prajire se scot pe un prosop de hartie pentru indepartarea surplusului de ulei.

Pot fi garnitura perfecta pentru orice tip de friptura sau preparat pe baza de peste, dar si un aperitiv grozav.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de ceapa pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
File de pastrav pane cu cartofi si rondele de ceapa pane

File de pastrav pane cu cartofi si rondele de ceapa pane

Pentru gatit am folosit tigaia dry cooker... Se spala fileurile de peste si se sterg prin tamponare

5 voturi    8 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Broccoli gratinat

Broccoli gratinat

Intr-o cratita antiaderenta se pune uleiul de masline si buchetelele de broccoli si se calesc 2-3

12 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 februarie 2013

    Ma bucur tare mult...Le recomand cu drag..

  • Florenta Dinu

    Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2013

    M-a cucerit ,chiar acum voi face si eu

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • o ceapa uscata alba
  • o ceapa uscata rosie
  • cca 100 ml lapte
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru macinat
  • boia de ardei dulce
  • ulei de masline extravirgin
  • faina
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Ma bucur tare mult...Le recomand cu drag..

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue