autor:

zana b.

» » Aperitive

Rosii a la grec

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Ingrediente
8 rosii,2 linguri pasta de rosii,1 cutie fasole alba boabe,2 catei de usturoi, branza feta,2 linguri,patrunjel tocat,1 lingura rozmarin tocat,sare,piper,2 linguri ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Rosiile le spalam si taiem fiecareia cate un capac,apoi scoatem usor miezul si-l amestecam cu pasta de rosii.Amestecam usturoiul pisat cu branza taiata cuburi,amestecul cu pulpa de rosii,fasolea,patrunjelul si rozmarinul;condimentam cu sare si piper.Umplem rosiile cu aceasta compozitie.Asezam rosiile intr-o forma de sufleu,le stropim cu ulei,si coacem 15 minute la cuptor.Pot fi servite fierbinti,ornate cu patrunjel verde,dar si cu faimosul tzatziki.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cosulete de cartofi cu brinza si somon

Cosulete de cartofi cu brinza si somon

Cartofii spalati si curatati de coaja ii dam prin razatoare (eu i-am taiat felii subtiri si apoi

3 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv cu brânză și fistic

Aperitiv cu brânză și fistic

Blat: 1. Preîncălzești cuptorul la 150 grade Celsius. 2. Separi albușurile de gălbenușuri. 3.

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 rosii,2 linguri pasta de rosii,1 cutie fasole alba boabe,2 catei de usturoi, branza feta,2 linguri,patrunjel tocat,1 lingura rozmarin tocat,sare,piper,2 linguri ulei de masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
CASCAVAL PANE