Rosii a la grec

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 cutie fasole alba boabe
  • 2 catei de usturoi
  • 200g branza feta
  • 2 linguri
  • patrunjel tocat
  • 1 lingura rozmarin tocat
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Rosiile le spalam si taiem fiecareia cate un capac,apoi scoatem usor miezul si-l amestecam cu pasta de rosii.Amestecam usturoiul pisat cu branza taiata cuburi,amestecul cu pulpa de rosii,fasolea,patrunjelul si rozmarinul;condimentam cu sare si piper.Umplem rosiile cu aceasta compozitie.Asezam rosiile intr-o forma de sufleu,le stropim cu ulei,si coacem 15 minute la cuptor.Pot fi servite fierbinti,ornate cu patrunjel verde,dar si cu faimosul tzatziki.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise