Rosiile le spalam si taiem fiecareia cate un capac,apoi scoatem usor miezul si-l amestecam cu pasta de rosii.Amestecam usturoiul pisat cu branza taiata cuburi,amestecul cu pulpa de rosii,fasolea,patrunjelul si rozmarinul;condimentam cu sare si piper.Umplem rosiile cu aceasta compozitie.Asezam rosiile intr-o forma de sufleu,le stropim cu ulei,si coacem 15 minute la cuptor.Pot fi servite fierbinti,ornate cu patrunjel verde,dar si cu faimosul tzatziki.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii