Opariti rosiile, tinandu-le cateva secunde in apa clocotita, curatati-le de pielita, taiati-le in doua si presati-le usor pentru a elimina semintele. Tocati apoi marunt miezul uneia dintre ele si taiati-le pe celelalte rondele groase de 1 cm. Asezati-le pe un platou mare, intr-un singur strat, in asa fel incat sa nu se suprapuna (pe cat posibil).
Curatati usturoiul, tocati-l marunt si puneti-l intr-o piulita impreuna cu rosia maruntita, sare si piper. Adaugati otetul, boiaua si jumatate din semintele de chimen si pisati-le bine, pana ce obtineti o pasta omogena. Turnati si uleiul in piulita si amestecati.
Turnati sosul astfel obtinut peste rondelele de rosii, presarati deasupra chimenul ramas, decorati-le cu frunzulite de cimbru si serviti-le imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii