autor:

Bianca

» » Conserve si muraturi

Rosii cherry la congelator

Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2013

Ingrediente
Rosii, pungi, servetele

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Rosiile se aleg, se pun numai sanatoase si tari, dupa care se spala si se lasa la scurs intr-o sita. Se aseaza apoi intre servetele pentru ca toti stropii de apa sa fie absorbiti, si astfel, rosiile sa nu se lipeasca intre ele la congelator.
Cand s-au zvantat bine, se aseaza in pungute si se dau la congelator. Vor arata ca niste bombonele:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cherry la congelator" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Castraveti murati pentru iarna

Castraveti murati pentru iarna

Castravetii se spala , se zvanta si se aseaza in borcan. Pentru un borcan de 5 litri: 5 l apa,

109 voturi    19 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Ghebe congelate

Ghebe congelate

Cureti, speli ciupercile. Le fierbi 15 minute in apa clocotita, cu foarte putina sare si cimbru.

14 voturi    6 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Bianca

    Bianca (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2013

    Ari Mariana, ar trebui sa incurajati orice lucru bun facut, cu atat mai mult cu cat sunteti si invatatoare. Foarte urat!

  • Bianca

    Bianca (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2013

    Pentru Iuliana Balasa: Eu am rosii cherry din productie proprie, dar sa stiti ca in piata sunt cu 1.5 RON/ kg. In supermarket am vazut si eu cu 5 lei 5 rosii. Oricum, merita in special pentru cine are gradina.

  • Bianca

    Bianca (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2013

    Constantina Ene, da, pun si eu si pungi cu de toate pentru iarna. O sa postez si aceea reteta de zarzavat pentru ciorbe.

    • Bianca

      Bianca (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2013

      Nicoleta, eu le adaug direct din congelator in ciorbe iarna, si au o consistenta frumoasa, usor moi. Nu am lasat nicodata la decongelat, pentru ca eu le pun exclusiv pentru ciorbe.

    • Bianca

      Bianca (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2013

      Ionel Bonda, este valabil si pentru tine tot cea ce i-am spus celeilalte rautacioase, cu care te-ai intelege grozav: Ari Mariana. Chiar va rog sa nu va mai iritati privirea cu retetele mele.

    • Bianca

      Bianca (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2013

      Pentru Ari Mariana: Nu fii rautacioasa. Uita-te bine pe acest site si vei vedea ca se posteaza si astfel de lucruri. Atata timp cat sunt persoane care nu stiu sa faca un ceai, sa fiarba un ou, sau chiar sa puna ceva la congelator asa cum trebuie, eu consider ca aceste retete isi au rostul si ajuta multe persoane. Daca tie nu iti este de folos, ignor-o! Nu ai de ce sa iti pierzi minute din viata pentru a-mi lasa mie un comentariu rautacios. O viata superba!

    • Fara foto

      nicoleta , 12 septembrie 2013

      la decongelare cum arata?

    • Fara foto

      Ari Mariana , 12 septembrie 2013

      Ca să pui nişte roşii în pungă trebuia o reţetă???!!!!!

    • Fara foto

      Ionel Bonda , 12 septembrie 2013

      Mare lucru.

    • Fara foto

      Constantina Ene , 12 septembrie 2013

      si eu fac la fel...iar in pungile pentru ciorbe pun si ardei tocat si telina...

    • Fara foto

      Florentina Vlasceanu , 12 septembrie 2013

      asa pun si eu ,dar e adevarat le pun ca am in gradina

    • Fara foto

      Iuliana Balasa , 12 septembrie 2013

      Multumesc pentru idee , dar la 2,60 euro 10 cherry , nu-ti mai vine sa le pui la congelator ,la speli si le pui direct pe masa .

    • Fara foto

      Otilia Ciolte , 12 septembrie 2013

      da asa pun si eu

    • Fara foto

      Daniela Mirescu , 12 septembrie 2013

      bine de stiut.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • Rosii
  • pungi
  • servetele

Raporteaza reteta

Retete
de Bianca
Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Se pregatesc toate ingredientele pentru ca mai apoi asezatul lor pe betisoare sa mearga repede. Se

15 voturi    11 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu branza dulce si stafide

Tarta cu branza dulce si stafide

In primul rand se pun stafidele la hidratat in esenta de vanilie cu putina apa (sau ceva ceai de

1 vot    3 comentarii
59 min
Prajituri
Dulceata de dovlecei

Dulceata de dovlecei

Dovleceii trebuie sa fie mai batrani si mai mari, intrucat se curata si mai usor de seminte si se

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe

Bianca (Chef de cuisine)

Ari Mariana, ar trebui sa incurajati orice lucru bun facut, cu atat mai mult cu cat sunteti si invatatoare. Foarte urat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    5 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

4 voturi    2 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Compot de cirese