Acest mic truc l-am invatat de la maicutele de la Varatec cu ani in urma si astfel consum rosii coapte iarna din propria camara...
Gogonelele se sterg de praf si de eventuala umezeala, se impacheteaza individual in ziare sau hartie si se depoziteaza pe rafturi in camara pastrandu-se putina distanta intre ele.
La 3-4 zile se controleaza,iar cele deja inrosite se pot consuma.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii