Reteta postata pe: 08 octombrie 2010
Ingrediente
Pentru acest lucru avem nevoie doar de gogonele sanatoase,de hartie sau ziare si un loc de depozitare in camara...
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Acest mic truc l-am invatat de la maicutele de la Varatec cu ani in urma si astfel consum rosii coapte iarna din propria camara...
Gogonelele se sterg de praf si de eventuala umezeala, se impacheteaza individual in ziare sau hartie si se depoziteaza pe rafturi in camara pastrandu-se putina distanta intre ele.
La 3-4 zile se controleaza,iar cele deja inrosite se pot consuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii coapte in propria camara" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand
52 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010
Incearca draga mea si o sa fii uimita de rezultate...Chiar mi s-au copt 4 bucati ...
Carmyna (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010
Super tare , daca este si adevarat esti Nr1 .
valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010
Stau foarte bine impachetate si se coc incet...dar bine...
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010
Am observat si eu ca gogonelele se coc daca le tii mai multe zile. Cred ca asa impachetate, le poti tine mai mult timp fara sa risti sa se strice.