autor:

valentina ionita

» » Conserve si muraturi

Rosii coapte in propria camara

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 octombrie 2010

Ingrediente
Pentru acest lucru avem nevoie doar de gogonele sanatoase,de hartie sau ziare si un loc de depozitare in camara...

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

7 voturi

Mod de preparare

Acest mic truc l-am invatat de la maicutele de la Varatec cu ani in urma si astfel consum rosii coapte iarna din propria camara...

Gogonelele se sterg de praf si de eventuala umezeala, se impacheteaza individual in ziare sau hartie si se depoziteaza pe rafturi in camara pastrandu-se putina distanta intre ele.
La 3-4 zile se controleaza,iar cele deja inrosite se pot consuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii coapte in propria camara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Topping de capsuni

Topping de capsuni

Capsunile curatate si spalate, le dam prin blender pana iese o pasta (daca dorim sa eliminam si semintele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Masline murate, taiate rondele

Masline murate, taiate rondele

Dupa ce se spala, maslinelor li se scot simburii cu un aparat special. Se pun apoi in apa, se lasa

7 voturi    9 comentarii
70h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 mai 2014

    Sunt minunate...

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 14 mai 2014

    Bine de stiut cand voi fi nevoita sa cumpar rosii verzi-numai ca n-am camara rece!

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Asa tineam merele pe iarna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 octombrie 2010

      Incearca draga mea si o sa fii uimita de rezultate...Chiar mi s-au copt 4 bucati ...

    • Carmyna

      Carmyna (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010

      Super tare , daca este si adevarat esti Nr1 .

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      Stau foarte bine impachetate si se coc incet...dar bine...

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2010

      Am observat si eu ca gogonelele se coc daca le tii mai multe zile. Cred ca asa impachetate, le poti tine mai mult timp fara sa risti sa se strice.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru acest lucru avem nevoie doar de gogonele sanatoase,de hartie sau ziare si un loc de depozitare in camara...

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Sunt minunate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Ardei copţi la borcan