autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rosii cu cartofi la tigaie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
ngrediente (pentru 2 portii): 50 gr. slaninuta afumata, , 1/2 kg de cartofi curatati si taiati pentru prajit (cartofi pai), , 100 gr. telemea sau cascaval, , 6 oua, , 2 rosii, , sare,, piper, , 1/2 legatura de patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se prajeste slaninuta intr-o tigaie (fara untdelemn) pana ce devine crocanta, apoi se scoate. Se pun la prajit cartofii in untura lasata, peste care - la nevoie - se mai adauga putin untdelemn.
Se amesteca ouale cu branza rasa, se gusta de sare si de piper.
Se spala rosiile, se oparesc si se curata de pielita, apoi se taie in bucatele mai mici.
Se toarna masa de oua cu branza peste cartofi si se pune sa se prajeasca. Deasupra se asaza rosiile si bucatelele de slaninuta prajita. Se lasa pe foc mijlociu, vreme de 8-10 minute, acoperite cu un capac. La masa, se presara deasupra patrunjel tocat. Timp de preparare: 30 de minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cu cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza de bruxelle

Varza de bruxelle

Am pus varza la fiert cu putina sare, pentru 10 minute. Un vas pentru cuptor se unge cu o lingura

2 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi la cuptor cu branza

Cartofi noi la cuptor cu branza

Se spala cartofii de pamant, se curata, se taie bucati mai mari si se pun intr-un vas de yena cu

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • ngrediente (pentru 2 portii): 50 gr. slaninuta afumata
  • 1/2 kg de cartofi curatati si taiati pentru prajit (cartofi pai)
  • 100 gr. telemea sau cascaval
  • 6 oua
  • 2 rosii
  • sare,
  • piper
  • 1/2 legatura de patrunjel.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati egale. Se indepartea miezul cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Vinete umplute cu fars