Rosiile se curata de pielite si seminte si se taie rondele.Intr-un vas de Jena bine uns cu unt, se aseaza alternativ strat de rondele de rosii si ou, presarand fiecare strat cu sare si piper.Primul si ultimul strat vor fi de rosii. Deasupra se presara bucartile de unt si cascaval ras, apoi se introduce vasul la cuptor la foc potrivit. Se serveste in vasul in care s-a preparat.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii