Se pune o oala cu apa la fiert.
Se iau coditele de la rosii, apoi se spala si se baga in apa clocotita timp de 2-3 minute. Cu ajutorul unei palete se iau rosiile din oala, se scurg, se lasa sa se racoreasca, apoi se decojesc, punandu-le imediat in borcane. Dupa aceea, se adauga zaharul si sarea peste ele si se pun capacele la borcane.
Intr-o cratita se pune un prosop, apoi se aseaza borcanele si se umple cratita cu apa rece. Se fierb borcanele timp de 40-50 de minute, se lasa la racit in cratita cu apa, apoi se pot depozita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii