autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Rosii in apa

Autor: gavrilescu cristina (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gavrilescu cristina (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 noiembrie 2013

Ingrediente
3 kg de rosii, ulei, conservant

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile,se asaza in borcan si se umple borcanul cu apa fiarta si racita. Se pune un pliculet de conservant la un borcan de 400 ml si o lingura de ulei. Borcanele se inchid ermetic si se sterilizeaza aproximativ 30 de minute. Se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii in apa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ciusca si dovlecei in otet - reteta casei

Ciusca si dovlecei in otet - reteta casei

Ardeii se spala , se taie rondele si se spala bine pentru a se indeparta toate semintele . Dovleceii

6 voturi    2 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Gem de prune cu nuci

Gem de prune cu nuci

Am scos samburii si prunele le-am lasat jumatati.Intr-o oala cu fund dublu am lasat peste noapte

6 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 kg de rosii
  • ulei
  • conservant

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Masline verzi conservate in saramura si ulei de masline- specific tarilor arabe