Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010
Ingrediente
500gr carne de porc, 300gr carne de vita, 2 cepe, 3 cartofi, 100- 200gr pesmeti, Sau cumparam farsh din supermarket semifabricat, 400-300 gr rosii, 200 gr cascaval, 100gr lapte sau smintina
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Farsul il pregatim ca pentru pirjoale , ii da-m o forma rotunda si ii facem in mijloc o gaura, pe care mai apoi o umplem cu rosii (fara pelita) taiate cuburi,dupa care le stropim cu lapte si le da-m in rola pina se coc. Cu 5 min. inainte de a le scoate din rola, adaugam peste rosii un strat bun de cascaval si putem ornamenta cu patrungel si ceapa cozi tocata marunt. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii in farsh" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
C e bine arataaaa!!!