autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Rosii in farsh

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
500gr carne de porc, 300gr carne de vita, 2 cepe, 3 cartofi, 100- 200gr pesmeti, Sau cumparam farsh din supermarket semifabricat, 400-300 gr rosii, 200 gr cascaval, 100gr lapte sau smintina

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Farsul il pregatim ca pentru pirjoale , ii da-m o forma rotunda si ii facem in mijloc o gaura, pe care mai apoi o umplem cu rosii (fara pelita) taiate cuburi,dupa care le stropim cu lapte si le da-m in rola pina se coc. Cu 5 min. inainte de a le scoate din rola, adaugam peste rosii un strat bun de cascaval si putem ornamenta cu patrungel si ceapa cozi tocata marunt. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii in farsh" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

    E frumos, dar ce este farsh, nici eu ca si Lumi nu am inteles. Cred ca e f gustos, altfel, in ce zona se gateste aceasta mancare?

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    delicios

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

    nu prea am inteles ce fel de carne e...carne tocata?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      C e bine arataaaa!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500gr carne de porc
  • 300gr carne de vita
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 100- 200gr pesmeti
  • Sau cumparam farsh din supermarket semifabricat
  • 400-300 gr rosii
  • 200 gr cascaval
  • 100gr lapte sau smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E frumos, dar ce este farsh, nici eu ca si Lumi nu am inteles. Cred ca e f gustos, altfel, in ce zona se gateste aceasta mancare?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Carne á Alentejana