autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

Rosii in farsh

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
500gr carne de porc, 300gr carne de vita, 2 cepe, 3 cartofi, 100- 200gr pesmeti, Sau cumparam farsh din supermarket semifabricat, 400-300 gr rosii, 200 gr cascaval, 100gr lapte sau smintina

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Farsul il pregatim ca pentru pirjoale , ii da-m o forma rotunda si ii facem in mijloc o gaura, pe care mai apoi o umplem cu rosii (fara pelita) taiate cuburi,dupa care le stropim cu lapte si le da-m in rola pina se coc. Cu 5 min. inainte de a le scoate din rola, adaugam peste rosii un strat bun de cascaval si putem ornamenta cu patrungel si ceapa cozi tocata marunt. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii in farsh" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gulas

Gulas

Se taie ceapa rondele.Se taie jumatati ardeii grasi si se curata de cotoare si seminte.Pulpa se taie

15 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Maqlube a la Husny

Maqlube a la Husny

Puiul se curata, se spala si se transeaza apoi il punem la fiert cu ceapa curatata , sare, boabele

13 voturi    21 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

    E frumos, dar ce este farsh, nici eu ca si Lumi nu am inteles. Cred ca e f gustos, altfel, in ce zona se gateste aceasta mancare?

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    delicios

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

    nu prea am inteles ce fel de carne e...carne tocata?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      C e bine arataaaa!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500gr carne de porc
  • 300gr carne de vita
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 100- 200gr pesmeti
  • Sau cumparam farsh din supermarket semifabricat
  • 400-300 gr rosii
  • 200 gr cascaval
  • 100gr lapte sau smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E frumos, dar ce este farsh, nici eu ca si Lumi nu am inteles. Cred ca e f gustos, altfel, in ce zona se gateste aceasta mancare?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pui lionez