autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rosii la cuptor cu branza telemea

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru doua portii): 250 g rosii marunte, , 4 catei de usturoi, , 2 linguri ulei de masline, , 2 linguri otet aromat, , 75 g salata verde, , 200 g telemea (daca se poate, taiata in patru felii subtiri), , piper proaspat macinat, , sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile si se aseaza intr-o forma (nu prea adanca) termorezistenta. Se adauga usturoiul curatat, uleiul de masline, otetul si sarea si se dau la cuptorul incins la 180°. Rosiile se coc aproximativ 25 de minute, pana ce plesnesc si incep sa se rumeneasca. Intre timp, se spala salata si se aranjeaza frunzele pe doua farfurii. Peste salata se pun feliile de branza, iar peste branza rosiile fierbinti cu zeama lasata cu tot. Se presara cu piper si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii la cuptor cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute

Vinete umplute

Se spala vinetele, se sterg cu un prosop si se feliaza in felii subtiri, insa fara sa le taiem de

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
spanac cu ou

spanac cu ou

eu fac spanacu astfel imi place mai mult calesc ceapa care a fost taiata solzisori dupa care pun

8 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru doua portii): 250 g rosii marunte
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet aromat
  • 75 g salata verde
  • 200 g telemea (daca se poate
  • taiata in patru felii subtiri)
  • piper proaspat macinat
  • sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Cartofi noi cu cascaval