Se spala rosiile si se aseaza intr-o forma (nu prea adanca) termorezistenta. Se adauga usturoiul curatat, uleiul de masline, otetul si sarea si se dau la cuptorul incins la 180°. Rosiile se coc aproximativ 25 de minute, pana ce plesnesc si incep sa se rumeneasca. Intre timp, se spala salata si se aranjeaza frunzele pe doua farfurii. Peste salata se pun feliile de branza, iar peste branza rosiile fierbinti cu zeama lasata cu tot. Se presara cu piper si se servesc imediat.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii