Reteta postata pe: 04 iunie 2009
Ingrediente
2 linguri ketchup, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri otet din vin rosu, 1 lingurita cimbru proaspat maruntit, 1/2 catel de usturoi maruntit, 1/2 lingurita sare, 3 rosii mari, taiate rondele, 6 frunze de salata, piper alb
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Intr-un bol amestecati ketchupul, uleiul, otetul, cimbrul, usturoiul, sarea si piperul; puneti rondelele de rosii intr-o punga resigilabila si turnati amestecul peste rosii, inchideti punga si lasati la marinat timp de o ora.
Scoateti rosiile si asezati-le pe gratarul incins, tineti 2 minute, intoarceti pe cealalta parte, apoi dupa inca 2 minute luati rosiile de pe gratar.
Introduceti frunzele de salata in sosul de marinata si asezati rosiile pe frunzele imbibate in sos. Serviti cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii marinate la gratar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Merita incercata !