autor:

zana b.

» » Conserve si muraturi

Rosii proaspete ptr. iarna

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
3 kg rosii,300ml ulei,putina tuica sau rachiu

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg rosii bine coapte si potrivite.Se spala si se pun in borcane,care se umplu cu ulei.Se toarna putina tuica sau rachiu ptr. a evita alterarea
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii proaspete ptr. iarna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi

28 voturi    17 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gogosari traditionali

Gogosari traditionali

Cureti gogosarii si-i tai in sferturi. Faci un bait din apa, otet, mirodenii,sare, miere, ulei. Cand

52 voturi    7 comentarii
1h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    E ok pentru ca nu e nevoie de sterilizat. Dar uleiul il pui crud?

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 kg rosii,300ml ulei,putina tuica sau rachiu

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

E ok pentru ca nu e nevoie de sterilizat. Dar uleiul il pui crud?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese