autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 aprilie 2013

Ingrediente
5 rosii maricele, 2 ardei rosii, 500-600 gr de branza de vaci, 100 gr unt, 2 linguri smantana, 1 legatura marar verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Spalam rosiile si le stergem cu un servet.
Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de zeama.
Ardeii ii spalam, le taiem si lor cate un capac si le scoatem toate semintele.
Branza o mixam bine.
Adaugam untul treptat apoi smantana.
Frecam totul bine pana devine o pasta.
Mararul il spalam, indepartam coditele si il tocam marunt.
Il adaugam in crema de branza, apoi o condimentam cu sare si piper dupa gust.
Luam cu o lingurita din crema de branza si umplem rosiile si ardeii.
Apasam bine crema in interior, apoi ii acoperim cu capacul.
Ii dam putin la rece apoi servim.
Sunt foarte gustoase si pe un platou de gustari merg de minune!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii si ardei umpluti cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza
saratele

saratele

Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins.

19 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 5 rosii maricele
  • 2 ardei rosii
  • 500-600 gr de branza de vaci
  • 100 gr unt
  • 2 linguri smantana
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
PÂINE GUSTOASĂ SI LICHII CU BRÂNZĂ