autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii si ardei umpluti cu crema de branza

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 aprilie 2013

Ingrediente
5 rosii maricele, 2 ardei rosii, 500-600 gr de branza de vaci, 100 gr unt, 2 linguri smantana, 1 legatura marar verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Spalam rosiile si le stergem cu un servet.
Le taiem un capac, le scobim miezul si le scurgem de zeama.
Ardeii ii spalam, le taiem si lor cate un capac si le scoatem toate semintele.
Branza o mixam bine.
Adaugam untul treptat apoi smantana.
Frecam totul bine pana devine o pasta.
Mararul il spalam, indepartam coditele si il tocam marunt.
Il adaugam in crema de branza, apoi o condimentam cu sare si piper dupa gust.
Luam cu o lingurita din crema de branza si umplem rosiile si ardeii.
Apasam bine crema in interior, apoi ii acoperim cu capacul.
Ii dam putin la rece apoi servim.
Sunt foarte gustoase si pe un platou de gustari merg de minune!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii si ardei umpluti cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume

Minitarte cu crema de branza si jeleu de legume

Mai intai, pregatim ingredientele si formele in care vom coace tartele. Intr-un castron, cernem

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu brinza
Brânză de vaci de casă(Topfen)

Brânză de vaci de casă(Topfen)

Laşi 2 l de lapte la prins, adica nefiert îl pui la cald să se "strice", să se acrească. Fierbi

7 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 5 rosii maricele
  • 2 ardei rosii
  • 500-600 gr de branza de vaci
  • 100 gr unt
  • 2 linguri smantana
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI