Rosiile spalate,taiate in doua,se scoate miezul,se toaca,se pune intr-un vas si se amesteca cu tonul scurs si maruntit,usturoiul pisat,pastele fierte si scurse,jumatate din cascavalul ras,sare,piper se amesteca si se umplu jumatatile de rosii;deasupra cate o bucatica de unt,cascaval si pesmet;
pentru a doua umplutura,pieptul de pui taiat cubulete mici,se calesc in ulei,se adauga jumatate de punga de legume iar dupa ce s-a evaporat sucul din legume,se umplu rosiile,deasupra cate o bucatica de unt si un patratel de cascaval;rosiile se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor 10-15min;se servesc calde,dar sunt bune si reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii