autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rosii umplute

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 rosii mari (a 150 g), , un carnat proaspat (circa 150 g), , o legatura busuioc,, o lingurita pesmet, , un catel de usturoi, , sare, , piper, , 250 g telemea (putin sarata)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile si se taie in doua (pe latime). Se scobeste miezul cu o lingurita (miezul se pastreaza) si rosiile se intorc cu gura in jos ca sa se scurga. Miezul se toaca marunt si se iau din el trei linguri care se amesteca cu umplutura de carnat (scoasa din pielita). Se adauga jumatate din busuioc - taiat fasii - pesmetul si usturoiul zdrobit.
Se gusta de sare si piper si se umplu jumatatile de rosii, sarate si piperate in interior.
Miezul de rosii ramas se pune intr-un vas de yena si deasupra se aseaza rosiile umplute.
Se baga la cuptorul incins (170 grade C) si se lasa aproximativ 15 minute.
Se taie telemeaua felii si se aseaza peste rosii, presarand deasupra frunzulitele de busuioc. Se mai lasa cinci minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei si rosii umplute, la cuptor

Dovlecei si rosii umplute, la cuptor

Dovlecei spalati si stersi se taie la capete, apoi se taie in doua bucati egale.Se curata de miez,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu carne tocata si orez

Rosii umplute cu carne tocata si orez

Curatam ceapa si o tocam cubulete, iar apoi o calim in cele trei linguri de ulei. Intre timp se

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 rosii mari (a 150 g)
  • un carnat proaspat (circa 150 g)
  • o legatura busuioc,
  • o lingurita pesmet
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 250 g telemea (putin sarata)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Andive cu orez