autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rosii umplute

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 rosii mari (a 150 g), , un carnat proaspat (circa 150 g), , o legatura busuioc,, o lingurita pesmet, , un catel de usturoi, , sare, , piper, , 250 g telemea (putin sarata)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile si se taie in doua (pe latime). Se scobeste miezul cu o lingurita (miezul se pastreaza) si rosiile se intorc cu gura in jos ca sa se scurga. Miezul se toaca marunt si se iau din el trei linguri care se amesteca cu umplutura de carnat (scoasa din pielita). Se adauga jumatate din busuioc - taiat fasii - pesmetul si usturoiul zdrobit.
Se gusta de sare si piper si se umplu jumatatile de rosii, sarate si piperate in interior.
Miezul de rosii ramas se pune intr-un vas de yena si deasupra se aseaza rosiile umplute.
Se baga la cuptorul incins (170 grade C) si se lasa aproximativ 15 minute.
Se taie telemeaua felii si se aseaza peste rosii, presarand deasupra frunzulitele de busuioc. Se mai lasa cinci minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu orez, stafide si nuca

Rosii umplute cu orez, stafide si nuca

Tai ceapa marunt, o calesti putin in ulei si adaugi orezul spalat si scurs bine. Mai calesti putin

4 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute la cuptor

Rosii umplute la cuptor

Se spala 2 rosii mai rotunjoare, in care se taie un capacel si se scoate cu lingura miezul carnos,

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 rosii mari (a 150 g)
  • un carnat proaspat (circa 150 g)
  • o legatura busuioc,
  • o lingurita pesmet
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 250 g telemea (putin sarata)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Crema de dovlecel