autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rosii umplute

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 rosii mari (a 150 g), , un carnat proaspat (circa 150 g), , o legatura busuioc,, o lingurita pesmet, , un catel de usturoi, , sare, , piper, , 250 g telemea (putin sarata)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile si se taie in doua (pe latime). Se scobeste miezul cu o lingurita (miezul se pastreaza) si rosiile se intorc cu gura in jos ca sa se scurga. Miezul se toaca marunt si se iau din el trei linguri care se amesteca cu umplutura de carnat (scoasa din pielita). Se adauga jumatate din busuioc - taiat fasii - pesmetul si usturoiul zdrobit.
Se gusta de sare si piper si se umplu jumatatile de rosii, sarate si piperate in interior.
Miezul de rosii ramas se pune intr-un vas de yena si deasupra se aseaza rosiile umplute.
Se baga la cuptorul incins (170 grade C) si se lasa aproximativ 15 minute.
Se taie telemeaua felii si se aseaza peste rosii, presarand deasupra frunzulitele de busuioc. Se mai lasa cinci minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu orez

Rosii umplute cu orez

Speli rosile, le scobesti si le lasi la scurs. Separat pui orezul la fiert cu putin delikat. Calesti

5 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu maioneza si orez

Rosii umplute cu maioneza si orez

Rosiile se decupeaza la mijloc si li se scoate mijlocul, Orezul se spala, ceapa se caleste intr-un

13 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 rosii mari (a 150 g)
  • un carnat proaspat (circa 150 g)
  • o legatura busuioc,
  • o lingurita pesmet
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 250 g telemea (putin sarata)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu legume