autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ROSII UMPLUTE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Ingrediente
8 rosii coapte,, 250g.franzela uscata,, 4 oua,, 1 ceapa rosie,, 1 manunchi de busuioc,, sare,, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1. Li se taie rosiilor un capacel si li se scoate pulpa cu o lingurita.
2. Pulpa rosiilor se toaca si se amesteca cu franzela inmuiata in apa si stoarsa si cu 5 linguri ulei de masline. Se lasa 2 ore, la rece.
3. In 4 linguri de ulei se caleste ceapa tocata marunt, se amesteca cu compozitia de franzela, se adauga ouale si busuiocul tocat.
5. Se sareaza rosiile in interior si se umplu cu compozitia de mai sus. Se acopera cu capacelele taiate anterior si se aseaza intr-un vas de jena, uns cu ulei, si se coc 25 minute. Se servesc calde sau reci. Sunt un aperitiv foarte gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu orez

Rosii umplute cu orez

Speli rosile, le scobesti si le lasi la scurs. Separat pui orezul la fiert cu putin delikat. Calesti

5 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu orez

Rosii umplute cu orez

Rosiile se spala, si li se taie un capacel, dupa care se scobeste continutul cu o lingura, avand

4 voturi    8 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O reteta foarte interesanta!Imi place,cred ca au iesit tare bune!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 8 rosii coapte,
  • 250g.franzela uscata,
  • 4 oua,
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 manunchi de busuioc,
  • sare,
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Quesadilla