Amesteca uleiul de masline cu otetul de vin alb, boabele de mustar, un praf de sare si piper. Pana pregatesti rosiile pastreaza sosul la rece.
Spala bine rosiile, sterge-le cu un prosop, dupa care taie-le deasupra cate un capacel. Cu ajutorul unei lingurite scobeste cu grija pulpa din interior a 8 rosii. Pe restul taie-le cubulete si amesteca-le cu miezul de la rosiile scobite.
Adauga masline taiate rondele, castravetele si ceapa verde taiata marunt si verdeata tocata. Potriveste gustul cu sare si piper si stropeste cu sosul deja preparat. Umple apoi rosiile si serveste-le lanaga o portie generoasa de mititei sau o friptura impanate de porc.
Truc:
Pentru ca ingredientele de la sos sa se combine perfect, toarna-le intr-un borcan cu capac si agita energic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii