autor:

eugenia pavlenco

» » Aperitive

Rosii umplute cu branza

Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
6 rosii, 300 gr telemea oaie, 100 gr unt, 1 usturoi, 6-9 ridichi, patrunjel, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua se da prin razatoare. O parte se amesteca cu usturoiul pisat si cu untul incalzit putin. Se umplu rosiile cu amestecul obtinut, se pun in farfurie si se presoara cu telemeaua ramasa. Se infrumuseteaza cu ridiche si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Lalele din rosii umplute cu branza

Lalele din rosii umplute cu branza

Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se

3 voturi    0 comentarii
15 min
Salate de legume
zucchini slice-felia cu dovlecei

zucchini slice-felia cu dovlecei

Se spala bine dovlecelul/zucchini si se taie in 2 pe lungime si apoi in felii nici prea groase nici

8 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Foarte gustoase!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 mai 2009

    Eu folosesc branza proaspata de vaci,smantana,marar si condimente naturale.

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 31 iulie 2008

    Si eu fac rosii umplute cu branza si ne plac mult. Dar folosesc alta retea si imi ies gustoase.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 06 iulie 2008

      Ne plac mult rosiile umplute,cu salata de vinete, cu carne, cu branza,cu ghiveci de legume,cu salata de Boeuf etc, calde sau reci.Am preparat reteta Eugeniei si am imbunatatit-o putin.In amestecul de telemea am mai pus putina smantana ,piper, marar tocat marunt si 2 fire de ceapa verde.a iesit un gust excelent.Vekas Maria

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de eugenia pavlenco
Gutuie coapta cu orez

Gutuie coapta cu orez

Gutuiele se spala, se inlatura mijlocul de seminte. Orezul se fierbe 15 min, Stafidele se acopera

3 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte si racite se curata atent de coaja, Se taie in jumatate, se scoate galbenusul, marginele

6 voturi    15 comentarii
1h
Aperitive cu oua
sarmalute

sarmalute

Carnea se taie cubulete, se amesteca cu orezul si legumele prajite putin cu pasta de rosii, cu verdeata

3 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoase!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulouri cu spanac si telemea