autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Rosii umplute cu brinza

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii (o bucata) : 600 g rosii (10 buc.), 150 g brinza de vaci, 150 g telemea, 100 g unt, 50 g marar, 100 g salată verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

38 voturi

Mod de preparare

Rosiile se sorteaza de marime mijlocie, se curata, se spala, se taie capacul, se scobesc cu lingura si se scurg. Mararul se curata, se spala, se zvanta si se taie marunt. Salata verde se curata, se spala si se scurge. Brinzeturile se tree prin masina de tocat cu sita deasa si se amesteca cu untul frecat spuma si cu mararul. Se freaca compozitia pina se omogenizeaza. Se umplu rosiile si se aseaza pe un platou prevazut cu salata verde. Rosiile se pot umple si cu salata de vinete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cosulete cu branza

Cosulete cu branza

Aluatul de foietaj se taie cu cutitul sau cu un pahar si se introduce in formele de minitarta , unse

3 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Bulgari de branza

Bulgari de branza

Dam cascaval si urda pe razatoare mica. Curatam spalam si dam pe razatoare mica morcovul. Punem in

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Eu_genia , 30 octombrie 2009

    naspa a iesit :(

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    O reteta sanatoasa si tare gustoasa.Si eu o pregatesc foarte des.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

38 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii (o bucata) : 600 g rosii (10 buc.)
  • 150 g brinza de vaci
  • 150 g telemea
  • 100 g unt
  • 50 g marar
  • 100 g salată verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Eu_genia

naspa a iesit :(

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placintele cu urda