Rosiile se sorteaza de marime mijlocie, se curata, se spala, se taie capacul, se scobesc cu lingura si se scurg. Mararul se curata, se spala, se zvanta si se taie marunt. Salata verde se curata, se spala si se scurge. Brinzeturile se tree prin masina de tocat cu sita deasa si se amesteca cu untul frecat spuma si cu mararul. Se freaca compozitia pina se omogenizeaza. Se umplu rosiile si se aseaza pe un platou prevazut cu salata verde. Rosiile se pot umple si cu salata de vinete.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii