autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Rosii umplute cu brinza

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii (o bucata) : 600 g rosii (10 buc.), 150 g brinza de vaci, 150 g telemea, 100 g unt, 50 g marar, 100 g salată verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

38 voturi

Mod de preparare

Rosiile se sorteaza de marime mijlocie, se curata, se spala, se taie capacul, se scobesc cu lingura si se scurg. Mararul se curata, se spala, se zvanta si se taie marunt. Salata verde se curata, se spala si se scurge. Brinzeturile se tree prin masina de tocat cu sita deasa si se amesteca cu untul frecat spuma si cu mararul. Se freaca compozitia pina se omogenizeaza. Se umplu rosiile si se aseaza pe un platou prevazut cu salata verde. Rosiile se pot umple si cu salata de vinete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chifle cu branza si cartofi

Chifle cu branza si cartofi

Preparam mai intai un piure obisnuit de cartofi. Curatam, spalam si portionam cartofii, apoi ii

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Alivenci cu mărar

Alivenci cu mărar

Ungem o tavă cu unt - sau se pot folosi două tăvi de chec. Separăm gălbenușurile de albușuri. Într-un

10 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Eu_genia , 30 octombrie 2009

    naspa a iesit :(

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    O reteta sanatoasa si tare gustoasa.Si eu o pregatesc foarte des.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

38 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii (o bucata) : 600 g rosii (10 buc.)
  • 150 g brinza de vaci
  • 150 g telemea
  • 100 g unt
  • 50 g marar
  • 100 g salată verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

23 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Eu_genia

naspa a iesit :(

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca