autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Rosii umplute cu brinza

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii (o bucata) : 600 g rosii (10 buc.), 150 g brinza de vaci, 150 g telemea, 100 g unt, 50 g marar, 100 g salată verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

38 voturi

Mod de preparare

Rosiile se sorteaza de marime mijlocie, se curata, se spala, se taie capacul, se scobesc cu lingura si se scurg. Mararul se curata, se spala, se zvanta si se taie marunt. Salata verde se curata, se spala si se scurge. Brinzeturile se tree prin masina de tocat cu sita deasa si se amesteca cu untul frecat spuma si cu mararul. Se freaca compozitia pina se omogenizeaza. Se umplu rosiile si se aseaza pe un platou prevazut cu salata verde. Rosiile se pot umple si cu salata de vinete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu brinza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac

Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac

Intindem foaia intr-o tava de tarta si-o intepam din loc in loc; Amestecam branza cu un ou si albusul

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Branza feta la gratar

Branza feta la gratar

Asezam pe folia de aluminiu ulei de masline, busuioc, cimbru, ardei taiati subtirel, rosii felii,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Eu_genia , 30 octombrie 2009

    naspa a iesit :(

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    O reteta sanatoasa si tare gustoasa.Si eu o pregatesc foarte des.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

38 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii (o bucata) : 600 g rosii (10 buc.)
  • 150 g brinza de vaci
  • 150 g telemea
  • 100 g unt
  • 50 g marar
  • 100 g salată verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Eu_genia

naspa a iesit :(

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Ardei gras umplut cu urda si cas