autor:

Violeta 30

» » Mancaruri cu carne

Rosii umplute cu carne tocata si orez

Autor: Violeta 30 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Violeta 30 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 septembrie 2015

Ingrediente
11 rosii potrivite, o cana de orez, 500 gr carne tocata din pulpa de porc, 3 cepe potrivite, 3 linguri de ulei, 1 ou, condimente pentru carne tocata, patrunjel, 2 lingurite baza pentru mancaruri, sare optional

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam ceapa si o tocam cubulete, iar apoi o calim in cele trei linguri de ulei.
Intre timp se spala orezul si se adauga peste ceapa calita cu putina apa.
Se adauga 2 lingurite de baza pentru mancaruri (delikat).
Rosiile se spala si taie capacelul, dupa care se scoate miezul cu o lingurita, avand grija sa nu rupem coaja.
Jumatate din miezul rosiilor se adauga peste amestecul de orez si se lasa sa scada pana se umfla bine orezul (sa fie al dente), apoi lasam la racit bine.
Amestecam carnea cu orezul si adaugam un ou, condimente si patrunjel (dupa gust). Daca mai este necesar mai adaugam sare.
Luam fiecare rosie si o umplem cu amestecul de carne si punem capacelul. Asezam bine intr-un vas de yena. Rasturnam si cealalta parte de miez de rosii (eu l-am fiert putin pana a scazut si s-a facut ca un sos) si putina apa, sa fie cam de un deget in vas. Ii punem capacul si introducem la cuptor pana se rumenesc.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu carne tocata si orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan la placa

Piept de curcan la placa

Se prepara bucatile de carne condimentand cu sare,piper,oregano si zeama de lamaie.Usturoiul se taie

2 voturi    8 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne
Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc

Mancare de castraveti acri, cu rasol alb de porc

Mod de preparare. Desaram castraveti.Se vor taia in patru si ii vom pune intr-o craticioara cu apa

4 voturi    10 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bucataras , 20 iunie 2018

    dupa prezentare pare buna

  • Fara foto

    Mirela , 18 septembrie 2015

    Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 1-2 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: calculator, conexiune internet , rabdare, cunostinte minime PC, seriozitate, perseverenta, atentie la detalii . Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: lotusul@yahoo.fr

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 11 rosii potrivite
  • o cana de orez
  • 500 gr carne tocata din pulpa de porc
  • 3 cepe potrivite
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ou
  • condimente pentru carne tocata
  • patrunjel
  • 2 lingurite baza pentru mancaruri
  • sare optional

Raporteaza reteta

Retete
de Violeta 30
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort cu crema ganache si capsuni

Tort cu crema ganache si capsuni

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, iar galbenusurile se amesteca

1 vot    0 comentarii
24h
Torturi
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Taiem cubulete mezelurile, ciupercile si ardeiul. Dam cascavalul pe razatoarea. Adaugam ouale batute

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

bucataras

dupa prezentare pare buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
PUI IN SOS DE VIN ROSU