autor:

Violeta 30

» » Mancaruri cu carne

Rosii umplute cu carne tocata si orez

Autor: Violeta 30 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Violeta 30 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 septembrie 2015

Ingrediente
11 rosii potrivite, o cana de orez, 500 gr carne tocata din pulpa de porc, 3 cepe potrivite, 3 linguri de ulei, 1 ou, condimente pentru carne tocata, patrunjel, 2 lingurite baza pentru mancaruri, sare optional

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa si o tocam cubulete, iar apoi o calim in cele trei linguri de ulei.
Intre timp se spala orezul si se adauga peste ceapa calita cu putina apa.
Se adauga 2 lingurite de baza pentru mancaruri (delikat).
Rosiile se spala si taie capacelul, dupa care se scoate miezul cu o lingurita, avand grija sa nu rupem coaja.
Jumatate din miezul rosiilor se adauga peste amestecul de orez si se lasa sa scada pana se umfla bine orezul (sa fie al dente), apoi lasam la racit bine.
Amestecam carnea cu orezul si adaugam un ou, condimente si patrunjel (dupa gust). Daca mai este necesar mai adaugam sare.
Luam fiecare rosie si o umplem cu amestecul de carne si punem capacelul. Asezam bine intr-un vas de yena. Rasturnam si cealalta parte de miez de rosii (eu l-am fiert putin pana a scazut si s-a facut ca un sos) si putina apa, sa fie cam de un deget in vas. Ii punem capacul si introducem la cuptor pana se rumenesc.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu carne tocata si orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta cu pui si masline

Placinta cu pui si masline

Se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pana devin usor aurii. Adaugam patrunjelul verde,

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui diablo

Pui diablo

Pentru inceput se fac snitelele: Am mentionat doar ingredientele fara cantitati pentru ca totul

7 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bucataras , 20 iunie 2018

    dupa prezentare pare buna

  • Fara foto

    Mirela , 18 septembrie 2015

    Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa maxim 1-2 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: calculator, conexiune internet , rabdare, cunostinte minime PC, seriozitate, perseverenta, atentie la detalii . Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: lotusul@yahoo.fr

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 11 rosii potrivite
  • o cana de orez
  • 500 gr carne tocata din pulpa de porc
  • 3 cepe potrivite
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ou
  • condimente pentru carne tocata
  • patrunjel
  • 2 lingurite baza pentru mancaruri
  • sare optional

Raporteaza reteta

Retete
de Violeta 30
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort cu crema ganache si capsuni

Tort cu crema ganache si capsuni

Blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, iar galbenusurile se amesteca

1 vot    0 comentarii
24h
Torturi
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Taiem cubulete mezelurile, ciupercile si ardeiul. Dam cascavalul pe razatoarea. Adaugam ouale batute

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

bucataras

dupa prezentare pare buna

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Cârnaţi "prăjiţi" în vin