autor:

Anonim

» » Aperitive

rosii umplute cu ciuperci si smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
rosii, ciuperci, ceapa ,orez, smantana, ulei, sare, piper,, patrunjel verde, zahar, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste in 25 ml de ulei , apoi se adauga ciupercile , sare, piper ,lasand sa fiarba orezul pana se inmoaie.
Se adauga orezul, 250 ml de apa, patrunjelul ,mararul si se lasa sa fiarba 10-15 min. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile,miezul scos din rosii se pune de jur-imprejurul lor,a daugandu-se cca 150 ml de apa si 20 g de zahar. Se introduc la cuptor 20 min .
Daca ti-a placut reteta noastra "rosii umplute cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete cu rosii, ardei si za'atar

Bruschete cu rosii, ardei si za'atar

Se amesteca intr-un bol untul moale scos din timp din frigider cu 1/3lingurita de sare si se adauga

4 voturi    1 comentariu
25 min
Aperitive
Corabioare de creveti umplute cu salata de cruditati si nuci caramelizate

Corabioare de creveti umplute cu salata de cruditati si nuci caramelizate

Se trece la spalarea si curatarea: morcovilor, telinei, merelor si usturoiului. Dupa ce au fost curatate

19 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Parjolute cu legume