Intr-un castron se pune la umflat cus-cusul impreuna cu sarea,uleiul de masline si 200 ml apa clocotita timp de 5 minute.
Cat timp cus-cusul se odihneste in apa clocotita,taiem partea superioara a rosiilor ca niste capace,dupa care scobim rosii cu ajutorul unei lingurite scotand miezul din interior.
Intr-o tigaie rumenim baconul taiat cubulete,dupa care luam de pe foc si adaugam cus-cusul,miezul tocat de la 2 rosii,cascavalul ras,patrunjelul tocat si condimente dupa gust(sare/piper).
Intr-un vas yena asezam rosiile umplute cu compozitia de cus-cus,turnam o canita de apa,apoi introducem la cuptor pentru 45 min.la foc potrivit.
Cand sunt gata se scot si se servesc calde stropite cu crema de orez.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii