Rosiile se spala si se scobesc de miez. Orezul se pune la fiert cu putin delikat. Miezul de la rosii se trage putin in tigaie cu ulei si cand este fiert orezul se adauga peste si se omogenizeaza. Se potriveste de sare si piper.
Cu orezul obtinut se umplu rosiile, dupa care se aseaza in picioare intr-o tava unsa cu ulei si cu putin suc de rosii. Se da la cuptor 45 min.
Intre rosii se pot adauga si cateva felli de cartofi. Se pot servi si reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii