Rosiile se spala si se scobesc de miez. Orezul se pune la fiert cu putin delikat. Miezul de la rosii se trage putin in tigaie cu ulei si cand este fiert orezul se adauga peste si se omogenizeaza. Se potriveste de sare si piper.
Cu orezul obtinut se umplu rosiile, dupa care se aseaza in picioare intr-o tava unsa cu ulei si cu putin suc de rosii. Se da la cuptor 45 min.
Intre rosii se pot adauga si cateva felli de cartofi. Se pot servi si reci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii