autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu carne

Rosii umplute cu sunca,cascaval si orez

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 august 2009

Ingrediente
12 rosii sanatoase(adica mari)., 300 gr sunca afumata de porc., 400 gr cascaval ras., 10 ciupercute intregi pentru tocat(din conserva)., 1 catel de usturoi., 1 legatura de patrunjel., 100 gr orez prefiert., sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat si rozmarin uscat,legume uscate de la delikat,care sunt fara sare(plafar bio).

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Se spala rosiile ,le taiem un capacel si le scobim cu o lingurita,scoatem miezul cu atentie sa nu le zdrobim.Separat dam cascavalul pe zazatoare,tocam sunca afumata de porc in cubulete mici,taiem si ciupercile.Amestecam intr-un castron:cascavalul,sunca,ciupercutele,patrunjelul tocat cat mai mic,delikat legume,piper roz proaspat macinat,usturoiul pisat(doar 1 catel),100 gr orez prefiert,iar pulpa care am scos-o din rosii o tocam marunt cu zeama cu tot amestecam si apoi umplem rosiile.Fiecare poate sa puna ce condimente doreste,sau ii plac mai mult,eu de obicei folosesc tarhon uscat si rozmarin uscat.Rosiile astfel umplute le punem intr-un vas de yenna,picuram pe deasupra rosiilor cate putin ulei de masline extravirgin,punem capacelele la rosii,punem si capacul de la vasul yenna si bagam la cuptor pentru o ora.Aceasta reteta am luat-o din Carticica Practica.Este o reteta super-gustoasa,cascavalul afumat si sunca afumata,dau o savoare aparte rosiilor umplute.Putem servi si un pahar de vin alb.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu sunca,cascaval si orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci proaspete

Ciulama de ciuperci proaspete

Pieptul de pui se spala si se taie cubuletze mici. Se topeste putin unt intr-o cratita, si se adauga

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Gratin de andive cu jambon

Gratin de andive cu jambon

Andivele se fierb in apa cu sare, cca 20-30 minute, pina cind furculita intra cu usurinta in ele,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Sunt convinsa ca sunt foarte bune,se vede dupa cum arata ...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 21 iulie 2010

    Felicitari!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Minunate, gustoase, felicitari.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      foarte bune trebuie sa fie rosiile tale umplute.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      Felicitari ! arata super...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      O reteta extraordinara.Multumim si felicitari!

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Ador rosiile umplute! Ai votul meu! Felicitari!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

      Sunt sigura ca au o savoare aparte rosiile tale. Bun.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      E un altfel dea face roşii umplute. Cred că sunt gustoase.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Foarte aspectos si gustos, daca sunt testate de Silvia, am incredere.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Tare bun a iesit,vorbesc asa,pentruca eu chiar am mancat din ele.Bravo.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 12 rosii sanatoase(adica mari).
  • 300 gr sunca afumata de porc.
  • 400 gr cascaval ras.
  • 10 ciupercute intregi pentru tocat(din conserva).
  • 1 catel de usturoi.
  • 1 legatura de patrunjel.
  • 100 gr orez prefiert.
  • sare, roz proaspat macinat,tarhon uscat si rozmarin uscat,legume uscate de la delikat,care sunt fara sare(plafar bio).

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

constanta proca (Chef de cuisine)

Sunt convinsa ca sunt foarte bune,se vede dupa cum arata ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Friptura de vita cu cartofi prajiti