autor:

Fara foto

» » Aperitive

ROSII UMPLUTE CU TELINA

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
1 kg rosii, 500 g telina, 150-200 g maioneza, cateva masiline, cateva fire de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aleg rosii tari si de aceeasi marime, se spala bine, li se taie capacul din partea coditei, se scoate miezul cu o lingurita si se aseaza cu gura in jos ca sa se scurga bine de zeama .
Telina se curata de coaja, se rade si se amesteca cu maioneza ( se pastreaza 1/2 cana de maioneza pentru ornat).
Se umplu rosiile cu telina astfel pregatita, se orneaza cu cate o lingurita de maioneza, o maslina si cateva fire de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII UMPLUTE CU TELINA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
PLACINTA CU VARZA

PLACINTA CU VARZA

Se face aluatul exact ca la tarta cu bacon si ceapa, adica: se amesteca drojdia cu zaharul, pana

41 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive
Pasta de broccoli

Pasta de broccoli

Tulpinile de broccoli se spala bine, se curata de eventualele frunze si se pun la fiert in apa cu

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 500 g telina
  • 150-200 g maioneza
  • cateva masiline
  • cateva fire de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci champignon umplute