autor:

Fara foto

» » Aperitive

ROSII UMPLUTE CU TELINA

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
1 kg rosii, 500 g telina, 150-200 g maioneza, cateva masiline, cateva fire de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aleg rosii tari si de aceeasi marime, se spala bine, li se taie capacul din partea coditei, se scoate miezul cu o lingurita si se aseaza cu gura in jos ca sa se scurga bine de zeama .
Telina se curata de coaja, se rade si se amesteca cu maioneza ( se pastreaza 1/2 cana de maioneza pentru ornat).
Se umplu rosiile cu telina astfel pregatita, se orneaza cu cate o lingurita de maioneza, o maslina si cateva fire de patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII UMPLUTE CU TELINA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ghebe cu maioneza si usturoi

Ghebe cu maioneza si usturoi

Ghebele se lasa la decongelat,dupa care se storc si se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca

7 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive
Rulada cu cartofi

Rulada cu cartofi

Blat: Se bat albusurile spuma cu sare,se adauga galbenusurile unul cate unul si faina.Se tapeteaza

10 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 500 g telina
  • 150-200 g maioneza
  • cateva masiline
  • cateva fire de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Hribi in ulei (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)