Se aleg rosii tari si de aceeasi marime, se spala bine, li se taie capacul din partea coditei, se scoate miezul cu o lingurita si se aseaza cu gura in jos ca sa se scurga bine de zeama .
Telina se curata de coaja, se rade si se amesteca cu maioneza ( se pastreaza 1/2 cana de maioneza pentru ornat).
Se umplu rosiile cu telina astfel pregatita, se orneaza cu cate o lingurita de maioneza, o maslina si cateva fire de patrunjel verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii