Se aleg rosii tari si de aceeasi marime, se spala bine, li se taie capacul din partea coditei, se scoate miezul cu o lingurita si se aseaza cu gura in jos ca sa se scurga bine de zeama .
Telina se curata de coaja, se rade si se amesteca cu maioneza ( se pastreaza 1/2 cana de maioneza pentru ornat).
Se umplu rosiile cu telina astfel pregatita, se orneaza cu cate o lingurita de maioneza, o maslina si cateva fire de patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii