autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Rosii umplute cu ton

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 4-6 rosii tari, , sare, , piper negru, , 2 catei de usturoi curatati de coaja, , 125 g maioneza, , 1 cutie cu ton, , 1 tulpina de telina, , 4-6 frunze de salata verde,, patrunjel, , 2 oua fierte (tari) taiate in 4, , 50 g masline negre fara samburi,, castraveciori murati pentru garnisit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie capacelele rosiilor, care apoi se scobesc cu o lingurita.
Se preseaza usturoiul curatat, se amesteca cu maioneza si se gusta de sare si piper.
Se scurge bine tonul si se rupe bucatele. Jumatate din ele se amesteca cu maioneza (eventual cu mixerul), pana ce se obtine un piure. Se incorporeaza telina tocata marunt si se gusta din nou de sare si piper.
Se sterg rosiile pe dinauntru si se umplu cu piureul de ton. Pe fiecare farfurie se pun mai intai cateva frunze de salata, iar peste ele cate o rosie umpluta, care se garniseste deasupra cu putina maioneza si patrunjel verde, iar de jur imprejur cu oua, masline si castraveciori murati, taiati rondele subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Turban de biban de mare

Turban de biban de mare

Inainte de toate am curat pestele de solzi . L-am filetat (i-am taiat capul, l-am deschis in doua,

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Peste cu legume la cuptor

Peste cu legume la cuptor

Dupa curatare si spalare, se sareaza pestele pe interior si exterior. Ceapa se taie fidea, morcovii

5 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 4-6 rosii tari
  • sare
  • piper negru
  • 2 catei de usturoi curatati de coaja
  • 125 g maioneza
  • 1 cutie cu ton
  • 1 tulpina de telina
  • 4-6 frunze de salata verde,
  • patrunjel
  • 2 oua fierte (tari) taiate in 4
  • 50 g masline negre fara samburi,
  • castraveciori murati pentru garnisit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Saramura de scrumbie