Se taie capacelele rosiilor, care apoi se scobesc cu o lingurita.
Se preseaza usturoiul curatat, se amesteca cu maioneza si se gusta de sare si piper.
Se scurge bine tonul si se rupe bucatele. Jumatate din ele se amesteca cu maioneza (eventual cu mixerul), pana ce se obtine un piure. Se incorporeaza telina tocata marunt si se gusta din nou de sare si piper.
Se sterg rosiile pe dinauntru si se umplu cu piureul de ton. Pe fiecare farfurie se pun mai intai cateva frunze de salata, iar peste ele cate o rosie umpluta, care se garniseste deasupra cu putina maioneza si patrunjel verde, iar de jur imprejur cu oua, masline si castraveciori murati, taiati rondele subtiri.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii