Se taie capacelele rosiilor, care apoi se scobesc cu o lingurita.
Se preseaza usturoiul curatat, se amesteca cu maioneza si se gusta de sare si piper.
Se scurge bine tonul si se rupe bucatele. Jumatate din ele se amesteca cu maioneza (eventual cu mixerul), pana ce se obtine un piure. Se incorporeaza telina tocata marunt si se gusta din nou de sare si piper.
Se sterg rosiile pe dinauntru si se umplu cu piureul de ton. Pe fiecare farfurie se pun mai intai cateva frunze de salata, iar peste ele cate o rosie umpluta, care se garniseste deasupra cu putina maioneza si patrunjel verde, iar de jur imprejur cu oua, masline si castraveciori murati, taiati rondele subtiri.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii