autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Rosii umplute cu ton

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 4-6 rosii tari, , sare, , piper negru, , 2 catei de usturoi curatati de coaja, , 125 g maioneza, , 1 cutie cu ton, , 1 tulpina de telina, , 4-6 frunze de salata verde,, patrunjel, , 2 oua fierte (tari) taiate in 4, , 50 g masline negre fara samburi,, castraveciori murati pentru garnisit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie capacelele rosiilor, care apoi se scobesc cu o lingurita.
Se preseaza usturoiul curatat, se amesteca cu maioneza si se gusta de sare si piper.
Se scurge bine tonul si se rupe bucatele. Jumatate din ele se amesteca cu maioneza (eventual cu mixerul), pana ce se obtine un piure. Se incorporeaza telina tocata marunt si se gusta din nou de sare si piper.
Se sterg rosiile pe dinauntru si se umplu cu piureul de ton. Pe fiecare farfurie se pun mai intai cateva frunze de salata, iar peste ele cate o rosie umpluta, care se garniseste deasupra cu putina maioneza si patrunjel verde, iar de jur imprejur cu oua, masline si castraveciori murati, taiati rondele subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste de rau, prajit

Peste de rau, prajit

Pestele de rau, curatat (e mai bun daca e prins de mana ta) se sareaza si se trece prin faina amestecata

10 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Pangasius in crusta de cartofi

Pangasius in crusta de cartofi

Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Cartofii curatati se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 4-6 rosii tari
  • sare
  • piper negru
  • 2 catei de usturoi curatati de coaja
  • 125 g maioneza
  • 1 cutie cu ton
  • 1 tulpina de telina
  • 4-6 frunze de salata verde,
  • patrunjel
  • 2 oua fierte (tari) taiate in 4
  • 50 g masline negre fara samburi,
  • castraveciori murati pentru garnisit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Evantai de peste la cuptor