autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Rosii umplute cu ton

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 4-6 rosii tari, , sare, , piper negru, , 2 catei de usturoi curatati de coaja, , 125 g maioneza, , 1 cutie cu ton, , 1 tulpina de telina, , 4-6 frunze de salata verde,, patrunjel, , 2 oua fierte (tari) taiate in 4, , 50 g masline negre fara samburi,, castraveciori murati pentru garnisit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se taie capacelele rosiilor, care apoi se scobesc cu o lingurita.
Se preseaza usturoiul curatat, se amesteca cu maioneza si se gusta de sare si piper.
Se scurge bine tonul si se rupe bucatele. Jumatate din ele se amesteca cu maioneza (eventual cu mixerul), pana ce se obtine un piure. Se incorporeaza telina tocata marunt si se gusta din nou de sare si piper.
Se sterg rosiile pe dinauntru si se umplu cu piureul de ton. Pe fiecare farfurie se pun mai intai cateva frunze de salata, iar peste ele cate o rosie umpluta, care se garniseste deasupra cu putina maioneza si patrunjel verde, iar de jur imprejur cu oua, masline si castraveciori murati, taiati rondele subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav al cartoccio

Pastrav al cartoccio

Pestele curatat si spalat bine, se aseaza pe o foaie de aluminiu, deasupra se orneaza cu creveti,

2 voturi    6 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
File de peste cu rosii

File de peste cu rosii

Intr-o tava,unsa,se pun jumatate din cantitatea de rosii;peste rosii se pune ardeiul dulce si iute.Se

14 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 4-6 rosii tari
  • sare
  • piper negru
  • 2 catei de usturoi curatati de coaja
  • 125 g maioneza
  • 1 cutie cu ton
  • 1 tulpina de telina
  • 4-6 frunze de salata verde,
  • patrunjel
  • 2 oua fierte (tari) taiate in 4
  • 50 g masline negre fara samburi,
  • castraveciori murati pentru garnisit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Ceatal la cuptor cu sos de mustar si tarhon