Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca.Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul, se aseaza pe un platou cu partea taiata in jos pentru a se scurge.Ceapa se curata si se taie marunt.Ouale se fierb bine , se curata si apoi se taie felii.
Vinetele se amesteca cu sarea, uleiul, ceapa si piperul, dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile.Preparatul se aseaza pe platou, decorat cu felii de oua.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii