Rosii umplute gargarite

Rosii umplute gargarite

Ingrediente

  • (pentru 8 gargarite)
  • 4 rosii mai micute
  • 100 gr urda dulce
  • 1 lingurita maioneza
  • 1 lingurita margarina
  • 1 legatura marar
  • sare, piper

Mod de preparare

Se freaca urda cu margarina apoi se adauga putin marar tocat marunt, sarea si piperul. Se taie in doua rosiile, se scobeste miezul si se umplu cu crema de urda. Pe un platou se aseaza cateva fire de marar apoi punem rosiile umplute cu fata in jos.

Apoi in loc de cap punem o maslina, pe care facem ochii cu maioneza. Din bucatele de masline facem punctuletele de pe aripi.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Caietul cu retete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise