autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Rosii umplute la borcan

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Ingrediente
250 gr. rosii mici, 1 catel de usturoi, 1 legatura de busuioc verde, coaja rasa de la o lamaie, 50 gr. telemea, 50 gr. branza de vaci, sare, piper, ulei de masline sau altul fin.,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

* Se spala rosiile, li se taie in partea de sus un capac, apoi se scobesc.
* Se curata usturoiul si se da pe razatoarea cea mica, se amesteca bine cu branza de vaci, telemeaua data pe razatoarea cea mare, busuiocul tocat, coaja de lamaie rasa, sare, piper. Cu crema obtinuta prin frecare se umplu rosiile, care se asaza in straturi suprapuse intr-un borcan. Deasupra se toarna ulei de masline. Se lasa sa se imbibe 12 ore. Tinute la frigider, rezista o saptamana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute la borcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Ardei iuti murati

Ardei iuti murati

Se taie coditele ardeilor, daca sunt prea lungi si se indeasa bine in borcane. Puneti la fiert 1

16 voturi    13 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata de caise verzi

Dulceata de caise verzi

1. Se spala fructele bine si se lasa la scurs. Apoi curatam pulpa de pe sambure cu ajutorul unui

19 voturi    17 comentarii
2h 3 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 250 gr. rosii mici
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura de busuioc verde
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 50 gr. telemea
  • 50 gr. branza de vaci
  • sare
  • piper
  • ulei de masline sau altul fin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Salatã de vinete cu mãsline si anason la borcan (Beringelas em Conserva)