autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Rosii umplute la borcan

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Ingrediente
250 gr. rosii mici, 1 catel de usturoi, 1 legatura de busuioc verde, coaja rasa de la o lamaie, 50 gr. telemea, 50 gr. branza de vaci, sare, piper, ulei de masline sau altul fin.,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

* Se spala rosiile, li se taie in partea de sus un capac, apoi se scobesc.
* Se curata usturoiul si se da pe razatoarea cea mica, se amesteca bine cu branza de vaci, telemeaua data pe razatoarea cea mare, busuiocul tocat, coaja de lamaie rasa, sare, piper. Cu crema obtinuta prin frecare se umplu rosiile, care se asaza in straturi suprapuse intr-un borcan. Deasupra se toarna ulei de masline. Se lasa sa se imbibe 12 ore. Tinute la frigider, rezista o saptamana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute la borcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceata de caise

Dulceata de caise

Caisele spalate, curatate de samburi se pun intro cratita incapatoare, se adauga zaharul respectand

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Compot de visine

Compot de visine

Spalam borcanele bine cu apa fierbinte si le punem la scurs, cu gura in jos pe un prosop curat. Visinele

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 250 gr. rosii mici
  • 1 catel de usturoi
  • 1 legatura de busuioc verde
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 50 gr. telemea
  • 50 gr. branza de vaci
  • sare
  • piper
  • ulei de masline sau altul fin.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sirop din flori de salcam Sirop din flori de salcam

Se pune apa la fiert intr-o oala mare si atunci cand da in clocote, se pun in ea florile de salcam spalate. Se fierb 30-40 de minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
DULCEATA DE AFINE