Se trece carnea, fiarta foarte bine in prealabil, ceapa inabusita si cartofii prin masina. Se amesteca cu piinea muiata in lapte si bine stoarsa, verdeata tocata marunt, sare, piper. Se amesteca toate foarte bine. Se taie capacelul de la rosii, fara sa se dea jos. Se scoate usor miezul, ca sa nu se sfarime rosia. Se lasa sa se scurga pe o farfurie cu capacul in jos. Se umplu cu tocatura preparata mai sus. In tocatura se pot adauga morcovi rasi, scazuti in grasime. Se asaza intr-o cratita rosiile umplute, apoi se toarna pe deasupra apa. Se lasa sa fiarba bine, dupa citeva clocote, se adauga bulionul sau rosiile curatate de pielita si de seminte si taiate marunt. Se lasa sa fiarba si cind sint aproape gata se adauga faina subtiata cu apa. Se mai dau citeva clocote, se adauga zeama de rosii si dupa gust 1-2 lingurite zahar si putina sare. Se presara cu patrunjel tocat peste rosiile umplute, apoi se dau la cuptor pentru citeva minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii