autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Rostbif-acoperit cu mirodenii

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 25 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 25 septembrie 2010

Ingrediente
1.500-2kg de carne-antricot-cotlet-lasat intreg netaiat felii, mustar dijon cu boabe, sare groasa de bucatarie, piper macinat, ramura de rozmarin, ramura de thimin, 2linguri de boabe de piper rosu, verdeata de patrunjel, 4linguri de ulei de masline, 4 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Incalzim cuptorul la faza de gratar cu cuptor impreuna la 250 de grade.
Carnea o spal dar daca are o pielita de grasime o las ptr ca la gratar se topeste,oung bine pe toate partile cu mustar dupa care cu ulei de masline si o pun pe o tava de copt cu pergament.O las 5 minute pe o parte la temperatura de 250 de grade si 5 minute pe cealalta parte dupa care cobor temperatura la 180 de grade si o frig 20-25 de minute.Cit carnea se frige maceresc toate mirodeniile impreuna cu usturoiul si cind scot carnea din cuptor o ung cu pasta de mirodenii.Olas inca 5 minute in cuptorul stins dupa care o servesc taiata felii subtiri cu cartofi mici copti.Este foarte gustoasa asa friptura chiar daca in mijloc carnea mai este inca un pic in singe.Daca doriti mai coapta se mai lasa 5 minute la fript .Este o friptura usoara si foarte gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rostbif-acoperit cu mirodenii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Musaca din piept de pui si legume

Musaca din piept de pui si legume

Se caleste ceapa in cateva linguri de ulei,se adauga pieptul de pui si se mai caleste un pic,apoi

12 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Omleta

Omleta

In 2 linguri de ulei se soteaza ciupercile spalate si taiate feliute. Se bat spuma ouale, se pune

2 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1.500-2kg de carne-antricot-cotlet-lasat intreg netaiat felii
  • mustar dijon cu boabe
  • sare groasa de bucatarie
  • piper macinat
  • ramura de rozmarin
  • ramura de thimin
  • 2linguri de boabe de piper rosu
  • verdeata de patrunjel
  • 4linguri de ulei de masline
  • 4 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
TOCANITA DE CARTOFI CU CARNE