Incalzim cuptorul la faza de gratar cu cuptor impreuna la 250 de grade.
Carnea o spal dar daca are o pielita de grasime o las ptr ca la gratar se topeste,oung bine pe toate partile cu mustar dupa care cu ulei de masline si o pun pe o tava de copt cu pergament.O las 5 minute pe o parte la temperatura de 250 de grade si 5 minute pe cealalta parte dupa care cobor temperatura la 180 de grade si o frig 20-25 de minute.Cit carnea se frige maceresc toate mirodeniile impreuna cu usturoiul si cind scot carnea din cuptor o ung cu pasta de mirodenii.Olas inca 5 minute in cuptorul stins dupa care o servesc taiata felii subtiri cu cartofi mici copti.Este foarte gustoasa asa friptura chiar daca in mijloc carnea mai este inca un pic in singe.Daca doriti mai coapta se mai lasa 5 minute la fript .Este o friptura usoara si foarte gustoasa.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii