autor:

emadina

» » Aluaturi si Foietaje

Rotocoale cu branza

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru 12 rotocoale:, , branza rasa 3 cani, faina 2 cani, 2 oua, 3/4 cana lapte, 2 lingurite praf de copt,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele bine si puneti din aceasta compozitie intr-o tava unsa cu grasime cate o lingura plina varf apoi lasati putin loc puneti alta si tot asa pana o terminati pe toata. Dati tava la cuptorul incalzit in prealabil si coaceti timp de 10 min. Se servesc fierbinti cu smantana sau cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rotocoale cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine cu lapte

Paine cu lapte

Pentru aceasta reteta am folosit masina de facut paine. In masina de paine se pun ingredientele

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu nuci

Paine cu nuci

Voi mancati atunci cand erati copii, nuci din gradina, cu paine proaspata? Eu, daaa!! Si cum am amintiri

4 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    mmmmmmmm ce bunatate!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 12 rotocoale:
  • branza rasa 3 cani
  • faina 2 cani
  • 2 oua
  • 3/4 cana lapte
  • 2 lingurite praf de copt

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

mmmmmmmm ce bunatate!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa