autor:

emadina

» » Aluaturi si Foietaje

Rotocoale cu branza

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru 12 rotocoale:, , branza rasa 3 cani, faina 2 cani, 2 oua, 3/4 cana lapte, 2 lingurite praf de copt,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele bine si puneti din aceasta compozitie intr-o tava unsa cu grasime cate o lingura plina varf apoi lasati putin loc puneti alta si tot asa pana o terminati pe toata. Dati tava la cuptorul incalzit in prealabil si coaceti timp de 10 min. Se servesc fierbinti cu smantana sau cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rotocoale cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Chapati ( paine indiana)

Chapati ( paine indiana)

Strrecurati impreuna fainile facandu-le sa cada intr-un castron mare, adaugati untul si incorporati-l

9 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Panettone cu crusta de migdale caramelizate

Panettone cu crusta de migdale caramelizate

Maruntiti drojdia intre degete si intr-un bol il amestecati cu laptele. Lasati la dospit pentru 10

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    mmmmmmmm ce bunatate!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 12 rotocoale:
  • branza rasa 3 cani
  • faina 2 cani
  • 2 oua
  • 3/4 cana lapte
  • 2 lingurite praf de copt

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

mmmmmmmm ce bunatate!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chifle cu lapte batut si mac