autor:

emadina

» » Aluaturi si Foietaje

Rotocoale cu branza

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru 12 rotocoale:, , branza rasa 3 cani, faina 2 cani, 2 oua, 3/4 cana lapte, 2 lingurite praf de copt,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele bine si puneti din aceasta compozitie intr-o tava unsa cu grasime cate o lingura plina varf apoi lasati putin loc puneti alta si tot asa pana o terminati pe toata. Dati tava la cuptorul incalzit in prealabil si coaceti timp de 10 min. Se servesc fierbinti cu smantana sau cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rotocoale cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    mmmmmmmm ce bunatate!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 12 rotocoale:
  • branza rasa 3 cani
  • faina 2 cani
  • 2 oua
  • 3/4 cana lapte
  • 2 lingurite praf de copt

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

mmmmmmmm ce bunatate!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
ALUAT PTR PIZZA