Preparare cupcakes
Intr-un bol se mixeaza untul cu zaharul tos si cel vanilat, se adauga pe rand cele 3 oua, laptele , apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt.
Dupe ce s-a omogenizat foarte bine compozitia adaugam nuca taiata marunt si amestecam bine.
Amestecul obtinut se toarna in formele de silicon si de dau la cuptorul preincalzit la 185 grade pentru 20-25 minute.
Cand sunt gata se lasa cateva minte sa se raceasca.
Preparare frosting
Intr-un bol se mixeaza mascarpone cu zaharul pudra si cel vanilat,apoi se adauga frisca lichida, iar la sfarsit untul topit si racit.
Crema obtinuta se da la frigider timp de 1 ora.
Asamblare Rudolf cupcakes
Din ciocolata alba, neagra topita pe baie de aburi formam ochii lui Rudolf.
Peste cupacakes-uri se orneaza un strat de crema , apoi asezam "ochii" lui Rudolf, "coarnele" din jumatati de covrigei, si "nasul" din jeleuri rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii