autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Ruladă cu gem de caise

Autor: Paun Cristina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Paun Cristina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 22 mai 2010

Ingrediente
Avem nevoie de:, - 6 ouă,, - 6 linguri de zahăr,, - 1 plic zahăr vanilat,, - 1 lingură de ulei,, - 6 linguri de făină.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Cum procedăm:
Frecăm gălbenuşurile cu zahărul, adăugăm uleiul, vanilia, apoi adăugăm făina.
Batem albuşurile şi amestecăm gălbenuşurile cu albuşurile bine bătute apoi turnăm totul într-o tavă mare în care am pus hârtie de copt. Coacem 10 minute la foc potrivit.
Scoatem din tavă blatul, îl punem pe un prosop umed şi rulăm. Lăsăm la răcit apoi umplem cu gem de caise. Deasupra am glazurat cu ciocolată amăruie topită la microunde.
Foarte simplu şi foarte bun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu gem de caise

Rulada cu gem de caise

Am batut albusurile bezea impreuna cu zaharul, apoi am adaugat galbenusurile pe rand, mixand la viteza

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Dulciuri diverse
Prajiturele cu cacao si rom

Prajiturele cu cacao si rom

Sistematic, pacatuiesc cu cate-un dulce. Cred ca stii si tu despre ce vorbesc, daca te regasesti

23 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • - 6 ouă,
  • - 6 linguri de zahăr,
  • - 1 plic zahăr vanilat,
  • - 1 lingură de ulei,
  • - 6 linguri de făină.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clatite... a la Ramona