Cum procedăm:
Frecăm gălbenuşurile cu zahărul, adăugăm uleiul, vanilia, apoi adăugăm făina.
Batem albuşurile şi amestecăm gălbenuşurile cu albuşurile bine bătute apoi turnăm totul într-o tavă mare în care am pus hârtie de copt. Coacem 10 minute la foc potrivit.
Scoatem din tavă blatul, îl punem pe un prosop umed şi rulăm. Lăsăm la răcit apoi umplem cu gem de caise. Deasupra am glazurat cu ciocolată amăruie topită la microunde.
Foarte simplu şi foarte bun.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii