1. Se prepară alutul de tăiței cu ou si se întinde pe planșetă în așa fel incât să se obțină o foaie subțire care mai apoi se taie dreptunghiuri.
2. Se taie felii subțiri ceapa verde. Ardeiul și bambusul se taie cuburi mici.Varza se opărăște si se taie cuburi.
3.Se încinge uleiul de arahide si se adaugă fileul de piept de pui taiat cuburi (se amestecă des in timpul prăjeli).
4. Se adaugă legumele și se prăjesc impreună timp de 20-25 min.
5.Se adaugă sosurile(de soia si hoisin) după care se condimentează cu vegeta,piper Cayenne, sare si piper.
6. Se adaugă pătrunjelul si se ia de pe foc pentru a se răci.
7. Compoziția se adaugă pe dreptunghuirile de aluat și se fac in formă de ruladă, cu ajutorul gălbenușului.
8. Se prăjesc abundent in ulei(circa 1/4 de oră).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii