1. Se prepară alutul de tăiței cu ou si se întinde pe planșetă în așa fel incât să se obțină o foaie subțire care mai apoi se taie dreptunghiuri.
2. Se taie felii subțiri ceapa verde. Ardeiul și bambusul se taie cuburi mici.Varza se opărăște si se taie cuburi.
3.Se încinge uleiul de arahide si se adaugă fileul de piept de pui taiat cuburi (se amestecă des in timpul prăjeli).
4. Se adaugă legumele și se prăjesc impreună timp de 20-25 min.
5.Se adaugă sosurile(de soia si hoisin) după care se condimentează cu vegeta,piper Cayenne, sare si piper.
6. Se adaugă pătrunjelul si se ia de pe foc pentru a se răci.
7. Compoziția se adaugă pe dreptunghuirile de aluat și se fac in formă de ruladă, cu ajutorul gălbenușului.
8. Se prăjesc abundent in ulei(circa 1/4 de oră).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii