Ruladă de primăvară cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 aluat de tăiței cu ou
  • Pentru umplutură:
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 ardei roșu
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1 linguriță pătrunjel
  • 1 varză creață mică
  • 1 file de piept de pui
  • 50 g germeni de soia
  • 50 g muguri de bambus
  • 1-2 linguri sos soia
  • 1-2 linguri sos hoisin
  • 1/2 linguriță din 5 feluri de condimente
  • 2 linguri ulei( de arahide)
  • 1 praf de piper Cayenne
  • sare , piper proaspăt măcinat

Mod de preparare

1. Se prepară alutul de tăiței cu ou si se întinde pe planșetă în așa fel incât să se obțină o foaie subțire care mai apoi se taie dreptunghiuri.

2. Se taie felii subțiri ceapa verde. Ardeiul și bambusul se taie cuburi mici.Varza se opărăște si se taie cuburi.

3.Se încinge uleiul de arahide si se adaugă fileul de piept de pui taiat cuburi (se amestecă des in timpul prăjeli).

4. Se adaugă legumele și se prăjesc impreună timp de 20-25 min.

5.Se adaugă sosurile(de soia si hoisin) după care se condimentează cu vegeta,piper Cayenne, sare si piper.

6. Se adaugă pătrunjelul si se ia de pe foc pentru a se răci.

7. Compoziția se adaugă pe dreptunghuirile de aluat și se fac in formă de ruladă, cu ajutorul gălbenușului.

8. Se prăjesc abundent in ulei(circa 1/4 de oră).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise