autor:

Fara foto

» » Prajituri

Rulada

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
Blat: 1 ou, 3 lingui de zahar, 3 linguri de ulei, 1 pahar apa, 1 lingurita bicarbonat, sare, esenta, faina, , Crema: 12 pachet cacao, 12 pachet margarina, 1 cana zahar, 1 esenta, 100-150g rahat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Blatul: se bate oul cu apa, se adauga sare, zahar si ulei si se bat pana se fac spuma. Se adauga bicarbonatul, esenta si faina cat cuprinde. Se formeaza un aluat si se pune in tava la copt.



Crema: margarina se bate cu zaharul si cacao, se adauga esenta si se pune putin pe foc, apoi se amesteca cu rahatul si daca e nevoie se pune putina faina pana se ingroasa. Se scoate blatul de la cuptor si se unge cu crema obtinuta, apoi se ruleaza usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada aperitiv cu oua de prepelita

Rulada aperitiv cu oua de prepelita

Foile de gelatina la inmuiem in apa. Ouale se pun la fiert 5 minute , apoi le tinem alte 5 minute

8 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Salate din oua
Rulada cu mascarpone si zmeura

Rulada cu mascarpone si zmeura

In primul rand, trebuie sa va spun ca am pregatit blatul intr-o tava 35x30 cm pe care am pus hartie

1 vot    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat: 1 ou
  • 3 lingui de zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 1 pahar apa
  • 1 lingurita bicarbonat
  • sare
  • esenta
  • faina
  • Crema: 12 pachet cacao
  • 12 pachet margarina
  • 1 cana zahar
  • 1 esenta
  • 100-150g rahat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Rulada cu frisca si gem de capsuni