autor:

Fara foto

» » Prajituri

Rulada

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
Blat: 1 ou, 3 lingui de zahar, 3 linguri de ulei, 1 pahar apa, 1 lingurita bicarbonat, sare, esenta, faina, , Crema: 12 pachet cacao, 12 pachet margarina, 1 cana zahar, 1 esenta, 100-150g rahat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Blatul: se bate oul cu apa, se adauga sare, zahar si ulei si se bat pana se fac spuma. Se adauga bicarbonatul, esenta si faina cat cuprinde. Se formeaza un aluat si se pune in tava la copt.



Crema: margarina se bate cu zaharul si cacao, se adauga esenta si se pune putin pe foc, apoi se amesteca cu rahatul si daca e nevoie se pune putina faina pana se ingroasa. Se scoate blatul de la cuptor si se unge cu crema obtinuta, apoi se ruleaza usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada cu mere calite

Rulada cu mere calite

Am curatat merele de coaja si samburi,le-am dat pe razatoare si le-am calit cu untul,cu cele 2 linguri

8 voturi    5 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Rulada cu ciocolata

Rulada cu ciocolata

Blat: Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,ca pentru bezea,cu un praf de sare.Galbenusurile

5 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat: 1 ou
  • 3 lingui de zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 1 pahar apa
  • 1 lingurita bicarbonat
  • sare
  • esenta
  • faina
  • Crema: 12 pachet cacao
  • 12 pachet margarina
  • 1 cana zahar
  • 1 esenta
  • 100-150g rahat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Rulada Ducesa Rulada Ducesa

Ruladă în ruladă (foaie de cacao în interiorul unei foi albe) cu cremă de ciocolată, gem de căpşuni, portocale, nuci

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se separa albusurile de galbenusuri. In albusuri se adauga 3 linguri zahar si se amesteca

6 voturi    4 comentarii
30 min
Prajituri
PRAJITURA CU CASCAVAL