Reteta postata pe: 09 mai 2009
Ingrediente
Blat: 1 ou, 3 lingui de zahar, 3 linguri de ulei, 1 pahar apa, 1 lingurita bicarbonat, sare, esenta, faina, , Crema: 12 pachet cacao, 12 pachet margarina, 1 cana zahar, 1 esenta, 100-150g rahat
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Blatul: se bate oul cu apa, se adauga sare, zahar si ulei si se bat pana se fac spuma. Se adauga bicarbonatul, esenta si faina cat cuprinde. Se formeaza un aluat si se pune in tava la copt.
Crema: margarina se bate cu zaharul si cacao, se adauga esenta si se pune putin pe foc, apoi se amesteca cu rahatul si daca e nevoie se pune putina faina pana se ingroasa. Se scoate blatul de la cuptor si se unge cu crema obtinuta, apoi se ruleaza usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Carnea se bate ca pentru snitele,se unge fiecare felie cu mustar,Separat se face omleta din oua faina
Incepem cu rulada;se separa ouale si albusurile se bat spuma cu jumate din zahar,apoi galbenusurile
15 voturi
5 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate