Legumele se fierb,apoi după ce se răcesc se taie cubulețe. Merele se curăță de coajă,se taie cubulețe și se pun în sucul de lămâie. Apoi toate ingredientele se pun într-un vas mare și se adaugă maioneză amestecată cu smântâna, sare, piper și condimente și se amestecă bine.
Supa de legume se amesteca cu gelatina care se dizolvă la o temperatură scăzută. După ce s-a dizolvat se toarnă pe amestecul de legume. Se da la frigider 15 min, apoi compoziția se așează pe folie sub formă de dreptunghi. În mijloc se pun ouăle fierte, se rulează. Se lasă la răcit peste noapte, iar a doua zi se așează pe un platou și se ornează cu ardel gras roșu și patrunjel verde.
Poftă bună !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii