autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

Rulada aperitiv calda

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 septembrie 2013

Ingrediente
250 g unt, 6 linguri cu varf faina+1 lingura, 1 l lapte, 6 oua, 300 g cascaval felii, 200 g sunca, 100 ml smantana, 12 oua de prepelita, 1 gogosar rosu, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Punem la topit untul taiat cubulete, intr-o cratita, la foc mic, adaugam apoi faina, laptele si condimentele. Amestecam bine pina se ingroasa , avand grija sa sa nu faca cocoloase.
Luam de pe foc si amestecam cu 4 galbenusuri. Cele 4 albusuri le batem spuma cu putina sare pina se face o spuma tare, apoi o adaugam incet la compozitia in care am pus si galbenusurile si amestecam usor sa se omogenizeze bine compozitia.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa cu unt , turnam compozitia si o dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C sa se coaca pina se rumeneste.
Rulam in hartia de copt ai apoi intr-un prosop umezit, dar bine stors si lasam sa se raceasca.
Punem ouale de prepelita la fiert 5 minute din momentul in care fierbe apa, apoi le lasam putin in apa rece si le curatim de coaja dupa ce s-au racit.
Desfacem rulada rece, punem feliile de sunca si cele de cascaval, ouale de prepelita si felii de gogosar . Rulam cat mai strans si introducem rulada intr-o forma unsa de chec.
Doua oua le batem bine , adaugam smantana si o lingura faina si le rasturnam deasupra ruladei. Radem cascaval deasupra si dam din nou la cuptor pentru 10 minute.
Servim rulada calda, taiata felii.
Pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2011/12/rulada-aperitiv-calda.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv calda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua cu legume la tigaie

Oua cu legume la tigaie

Spalam ceapa si o taiem rondele. Ardeiul rosu si galben il taiem fasii lunguiete, rosiile le taiem

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Oua cu maioneza

Oua cu maioneza

Se pun la fiert ouale si din momentul in care incep sa fiarba, se lasa 10 minute. Pregatim maioneza:

3 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Luminita Bleza , 26 septembrie 2013

    Foarte buna!

  • Fara foto

    Emma Kana , 25 septembrie 2013

    foarte tare.

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2013

    Ce bunatate!

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 6 linguri cu varf faina+1 lingura
  • 1 l lapte
  • 6 oua
  • 300 g cascaval felii
  • 200 g sunca
  • 100 ml smantana
  • 12 oua de prepelita
  • 1 gogosar rosu
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Ce bunatate!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta cu cartofi, branza si marar