autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

Rulada aperitiv calda

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 septembrie 2013

Ingrediente
250 g unt, 6 linguri cu varf faina+1 lingura, 1 l lapte, 6 oua, 300 g cascaval felii, 200 g sunca, 100 ml smantana, 12 oua de prepelita, 1 gogosar rosu, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Punem la topit untul taiat cubulete, intr-o cratita, la foc mic, adaugam apoi faina, laptele si condimentele. Amestecam bine pina se ingroasa , avand grija sa sa nu faca cocoloase.
Luam de pe foc si amestecam cu 4 galbenusuri. Cele 4 albusuri le batem spuma cu putina sare pina se face o spuma tare, apoi o adaugam incet la compozitia in care am pus si galbenusurile si amestecam usor sa se omogenizeze bine compozitia.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt unsa cu unt , turnam compozitia si o dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade C sa se coaca pina se rumeneste.
Rulam in hartia de copt ai apoi intr-un prosop umezit, dar bine stors si lasam sa se raceasca.
Punem ouale de prepelita la fiert 5 minute din momentul in care fierbe apa, apoi le lasam putin in apa rece si le curatim de coaja dupa ce s-au racit.
Desfacem rulada rece, punem feliile de sunca si cele de cascaval, ouale de prepelita si felii de gogosar . Rulam cat mai strans si introducem rulada intr-o forma unsa de chec.
Doua oua le batem bine , adaugam smantana si o lingura faina si le rasturnam deasupra ruladei. Radem cascaval deasupra si dam din nou la cuptor pentru 10 minute.
Servim rulada calda, taiata felii.
Pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2011/12/rulada-aperitiv-calda.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv calda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
omleta cu pancetta affumicata

omleta cu pancetta affumicata

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Dovlecei gratinati

Dovlecei gratinati

Pasul 1: Taiem dovlecelul in rondele groase de o jumatate de cm. Pasul 2: Pregatim aragazul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Luminita Bleza , 26 septembrie 2013

    Foarte buna!

  • Fara foto

    Emma Kana , 25 septembrie 2013

    foarte tare.

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2013

    Ce bunatate!

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 6 linguri cu varf faina+1 lingura
  • 1 l lapte
  • 6 oua
  • 300 g cascaval felii
  • 200 g sunca
  • 100 ml smantana
  • 12 oua de prepelita
  • 1 gogosar rosu
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

Ce bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Oua ochiuri in cuib de cartofi copti