Batem albusul spuma cu un praf de sare.
Batem albusul spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul cate un pic. Adaugam galbenusul unul cate unul mixam usor pana se incorporeaza, spre final adaugam faina si zaharul vanilat.
Incingem cuptorul, tapetam tava de aragaz cu hartie de copt. Intindem aluatul in tava si dam la cuptor fix 15 minute. Cand e gata, udam un prosop si rulam foaia.
Batem frisca pana prinde volum, adaugam zaharul si crema de mascarpone, mixam apoi adaugam afinele care au fost blendate. Intindem crema pe foaie, adaugam si fructe rulam si dam la frigider peste noapte.
Decoram cu ciocolata pe care o topim pe baie de aburi si o decoram dupa bunul plac.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii