autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rulada cu albus

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2008

Ingrediente
5 albusuri, 5 linguri de zahar, 5 linguri faina, 2 linguri pesmet, coaja rasa de lamaie, gem de portocale, zahar vanilat, unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca zaharul cu albusurile batute spuma tare, se adauga faina in ploaie, apoi cele 2 linguri de pesmet si coaja rasa de lamaie.Se unge o tava cu unt, se tapiteaza cu faina, se toarna aluatul si se introduce la cuptor la foc potrivit cca 25 de minute.Dupa ce s-a copt se rastoarna pe un servet umed, apoi se unge cu gem, se ruleaza si se presara cu zahar vanilat sau cocos.e
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu albus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Acest desert rafinat pe cat este de simplu pe atat este de gustos si indragit de toata lumea. Imi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi pufoase

Gogosi pufoase

Jumatate din cantitatea de lapte se amesteca cu drojdia iar jumatate cu zaharul,zaharul vanilat,ouale,,uleiul

151 voturi    26 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 albusuri
  • 5 linguri de zahar
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • coaja rasa de lamaie
  • gem de portocale
  • zahar vanilat
  • unt

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Chessecake cu dulche de leche