autor:

Fara foto

» » Prajituri

Rulada cu banane

Autor: franceza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: franceza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 decembrie 2009

Ingrediente
-250 ml bautura de soia indulcita si vanilata, -50 g stafide aurii, -300 g biscuiti obisnuiti, -100 g ciocolata de post-75% cacao, -2 linguri whisky sau visinata, -100 g miere de albine, -1 lingurita praf de scortisoara, -2 banane, -100 g amestec de nuci,migdale,alune de padure crude macinate, -folie de aluminiu

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

13 voturi

Mod de preparare

Se macina marunt biscuitii-i-am pus in robot pt. a economisi timp.Se amesteca cu bautura de soia-Soya drink produs de post,scortisoara,ciocolata rasa fin.Separat se incalzesc stafidele,whisky-ul si mierea.Dupa ce se racesc putin se adauga amestecului de biscuiti.Se presara amestecul de nuci peste o bucata de folie de aluminiu-aprox 30 cm lungime-si se intinde cu mana prin presare usoara amestecul de biscuiti.La un capat se aseaza bananele una in prelungirea celeilalte-intra cam o banana si jumatate-si cu ajutorul foliei se incepe rularea ,evident doar a amestecului de biscuiti,fara folie.Se introduce pt. 2 ore la frigider,apoi se taie.Este una dintre cele mai delicioase prajituri de post si dietetica in acelasi timp.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Ruladă cu banane (buturugă)

Ruladă cu banane (buturugă)

Pregatim mai intai blatul: batem albusurile spuma cu un praf de sare. Mixam bine galbenusurile cu

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Rulada cu banane si cocos

Rulada cu banane si cocos

- pisăm alunele de pădure - se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se freacă

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Arata grozav...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

    Un deliciu.

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

    Cred ca este foarte buna,merita incercata.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Interesanta reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

13 voturi

Ingrediente

  • -250 ml bautura de soia indulcita si vanilata
  • -50 g stafide aurii
  • -300 g biscuiti obisnuiti
  • -100 g ciocolata de post-75% cacao
  • -2 linguri whisky sau visinata
  • -100 g miere de albine
  • -1 lingurita praf de scortisoara
  • -2 banane
  • -100 g amestec de nuci,migdale,alune de padure crude macinate
  • -folie de aluminiu

Raporteaza reteta

Retete
de franceza
Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Morcovul, ardeii, ceapa si vanata se taie rondele si se aseaza pe fundul unei tavi de ceramica. Pestele

5 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Prajitura cu stafide de post

Prajitura cu stafide de post

Se amesteca intr-un castron apa, faina, uleiul, zaharul. Se dizolva praful de copt intr-o lingurita

0 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Pateu de post cu linte

Pateu de post cu linte

Se spala lintea in mai multe ape,apoi se fierbe 3 sferturi de ora impreuna cu o lingurita de vegeta,2

5 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata grozav...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Caise aromate sub capac cu sos de caramel