Se macina marunt biscuitii-i-am pus in robot pt. a economisi timp.Se amesteca cu bautura de soia-Soya drink produs de post,scortisoara,ciocolata rasa fin.Separat se incalzesc stafidele,whisky-ul si mierea.Dupa ce se racesc putin se adauga amestecului de biscuiti.Se presara amestecul de nuci peste o bucata de folie de aluminiu-aprox 30 cm lungime-si se intinde cu mana prin presare usoara amestecul de biscuiti.La un capat se aseaza bananele una in prelungirea celeilalte-intra cam o banana si jumatate-si cu ajutorul foliei se incepe rularea ,evident doar a amestecului de biscuiti,fara folie.Se introduce pt. 2 ore la frigider,apoi se taie.Este una dintre cele mai delicioase prajituri de post si dietetica in acelasi timp.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii