autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

rulada cu branza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
branza, faina, untura, oua,gris, smantana, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta o coca de consistenta potrivita din 450 g de faina, sare, untura, 2 oua si 150 ml de apa. Coca se unge cu 25 ml de ulei si se lasa in repaus 20 min.
Coca se imparte in 2 bucati si se intinde in foi subtiri , pudrandu-se cu faina pe foi se asaza compozitia de branza si se ruleaza. Rulourile obtinute se asaza in tava unsa cu ulei , se ung la suprafata cu ou batut si se introduce la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Separam albusurile de galbenusuri. Pentru preparea aluatului se bat spumă albuşurile cu sare,cu

30 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Rulada tricolora umpluta cu crema de branza

Foarte buna pentru o masa festiva la aperitiv, are tot ce ii trebuie: aroma de ardei, spanac si braza...si

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    iuliana , 31 august 2008

    Pacat ca nu dati si cantitati la ingrediente!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • branza
  • faina
  • untura
  • oua,gris
  • smantana
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

iuliana

Pacat ca nu dati si cantitati la ingrediente!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mango