autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

rulada cu branza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
branza, faina, untura, oua,gris, smantana, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta o coca de consistenta potrivita din 450 g de faina, sare, untura, 2 oua si 150 ml de apa. Coca se unge cu 25 ml de ulei si se lasa in repaus 20 min.
Coca se imparte in 2 bucati si se intinde in foi subtiri , pudrandu-se cu faina pe foi se asaza compozitia de branza si se ruleaza. Rulourile obtinute se asaza in tava unsa cu ulei , se ung la suprafata cu ou batut si se introduce la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada din piept de pui cu branza telemea

Rulada din piept de pui cu branza telemea

Pieptul de pui spalat, tamponat cu un servet absorbant se taie felii, se bate cu ciocanul de carne,

42 voturi    26 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Rulada cu spanac si branza de vaci

Rulada cu spanac si branza de vaci

Se pune spanacul la desghetat, se lasa la scurs si apoi se pune intr-un vas si se amesteca cu putin

7 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    iuliana , 31 august 2008

    Pacat ca nu dati si cantitati la ingrediente!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • branza
  • faina
  • untura
  • oua,gris
  • smantana
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

iuliana

Pacat ca nu dati si cantitati la ingrediente!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tarta rustica cu mere