Ceapa se prajeste,feliile de paine se inmoaie in lapte,patrunlelul se toaca.
Toate ingredientele se amesteca foarte bine intr-un castron si se potriveste de sare,piper,condimente.
Pe o hartie de celofan sau pergament unsa se pune aceasta compozitie si i se da forma unui sul. Cu ajutorul celofanului se lasa rulada intr-o tava unsa bine cu unt.Deasupra se unge cu un albus de ou si se da la cuptor.Se stropeste mereu cu sosul din tava si cand se rumeneste se stropeste cu vin alb.
Se taie cand s-a racit.Se serveste rece sau calda.
Daca doriti la mijloc puteti pune si carnaciori.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii