Se taie carnea in 4 felii mari si groase de 1cm.Bate fiecare felie si presara sare si piper.
In 2 felii, ruleaza ouale fierte si leaga carnea cu ata.
La fel procedezi si cu celelalte felii in care pui morcovii.
Intr-un vas mai adanc se pun ruladele si cu un pahar de apa si unul de ulei, bagam la cuptor la foc potrivit o ora.Din cand in cand se mai stropesc cu sosul din tava.
Dupa ce sa-u racit,se scot atele,se taie rulada felii.Se pot servi cu un pireu,sau dupa preferinta.pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii