Se taie carnea in 4 felii mari si groase de 1cm.Bate fiecare felie si presara sare si piper.
In 2 felii, ruleaza ouale fierte si leaga carnea cu ata.
La fel procedezi si cu celelalte felii in care pui morcovii.
Intr-un vas mai adanc se pun ruladele si cu un pahar de apa si unul de ulei, bagam la cuptor la foc potrivit o ora.Din cand in cand se mai stropesc cu sosul din tava.
Dupa ce sa-u racit,se scot atele,se taie rulada felii.Se pot servi cu un pireu,sau dupa preferinta.pofta buna
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii