autor:

Liliana_Botescu

» » Aperitive

Rulada cu carne si spanac

Autor: Liliana_Botescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana_Botescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Ingrediente
500g carne tocata de porc (poate fi si de pui),, 3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine,, 2 oua,, 2 lg bulion,, condimente dupa gust-sare, piper, curry,, 1 lg pesmet,, 200g spanac,, un catel de usturoi,, aluat foitaj (400g)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul.



Carnea, ouale si restul de ingrediente se amesteca bine impreuna.



Pe o folie de aluminiu, se presara putina faina, se intinde compozitia de carne, deasupra am presarat putina boia dulce (optional), se intinde spanacul peste carne si se ruleaza cu ajutorul foliei.



Ruloul obtinut l-am invelit in folie si apoi l-am pus intr-o tavita; am dat la cuptor 30 minute.



Dupa cele 30minute, am scos si am dezvelit din folie, apoi am mai lasat 15 minute sa se rumeneasca. L-am scos, am lasat putin sa se raceasca si l-am invelit in aluat de foitaj.



Am uns aluatul cu ou si am pus ruloul, apoi am uns si deasupra cu ou si am presarat putin mac.



Am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne si spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, ceapa tocată,

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Racitura de curcan

Racitura de curcan

-Aripile spalate se fierb intr-un clocot, dupa care se schimba apa. Se adauga apa rece(cam 3 litri),

6 voturi    1 comentariu
7h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Angela Brinzea , 27 aprilie 2015

    buonooooo

  • Fara foto

    Lidia Radu , 26 aprilie 2015

    cred ca ii f buna

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocata de porc (poate fi si de pui),
  • 3 felii franzela inmuiate in lapte si stoarse bine,
  • 2 oua,
  • 2 lg bulion,
  • condimente dupa gust-sare
  • piper
  • curry,
  • 1 lg pesmet,
  • 200g spanac,
  • un catel de usturoi,
  • aluat foitaj (400g)

Raporteaza reteta

Retete
de Liliana_Botescu
Tort aperitiv

Tort aperitiv

Am cantarit carnea (se poate face cu carne de vita ,de porc ,de pasare) si apoi am tocat-o. Ceapa

220 voturi    44 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Deliciu cu ciocolata si capsuni

Deliciu cu ciocolata si capsuni

Am macinat arahidele(prin robot ..asa ca nu sunt prea marunte),biscuitii la fel,am topit untul ,am

207 voturi    47 comentarii
2h 15 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui umplut cu pastrama
Cookie Settings